Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Michalku (21 dnů) ukradli přímo z kočárku: 5 verzí, jak se to stalo

Autor: Jana Ulrichová - 
7. července 2012
05:00

Ukradl nemluvně z kočárku matce přímo před očima! Neuvěřitelný případ, který nemá v Česku obdoby, se stal ve středu na severu Čech. Michalku, které dnes je 21 dní, sebral Veronice (20) na ulici v ústeckých Trmicích přímo z kočárku cizí muž!

Únoscem je muž světlé pleti, 180 až 190cm vysoký, s krátkými rovnými hnědými vlasy. Hovořil německy. Odjel černým Volkswagenem Touran, RZ 3U1 4474, kterou týž den někdo ukradl na Lovosicku. Cestou se převlékl do květované košile.

1, krádež na objednávku – málo pravděpodobné

Rodina je přesvědčena, že dítě si kdosi vyhlédl a nechal ukrást na objednávku. Řidič údajně matku sledoval už od Globusu, kde byla nakupovat. Policie si to nemyslí.

2. únos kvůli výkupnému – málo pravděpodobné

I touto variantou se rodina zabývá. Nejsou prý majetní, kvůli výkupnému jsou ale příbuzní ochotni prodat dům či si půjčit u lichvářů.

3. rukojmí při vyřizování účtů – pravděpodobné

Rodina to popírá, podle policie je nejpravděpodobnější. Příbuzní připustili, že otec dítěte kšeftoval s auty a měl problémy se zákonem.

4. únos dítěte otcem – spíš nepravděpodobné

Otec holčičky se skrývá, protože měl nastoupit do vězení. Příbuzní nevěří, že by dceru unesl, ani podle policie o své dítě dosud nejevil žádný zájem.

5. únos je jen kamufláž – nepravděpodobné

O této verzi nechce rodina ani slyšet… Také policie se domnívá, že se únos stal tak, jak matka popisuje. O připravené akci svědčí kradené značky na autě.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kdoasi ( 9. července 2012 11:44 )

Lidi,ten pohřešovaný Patrik, který údajně v březnu spadl do řeky a dodnes ho nenašli,byl taky z Trmic...

aronak ( 9. července 2012 10:07 )

V jiném článku píší, že to bylo už její 3. dítě. To je jí teprve 20. A to už má našetřený milión, který je ochotná zaplatit (viz jiný článek). Kdo ví, jak to všechno opravdu je. Nebo snad to tady bude horší než na Divokém Západě, že se budou krást děti za bílého dne z kočárku?

arcaben ( 8. července 2012 13:09 )

proč za nohu??Měla ho kopnout do gulí a bylo by po kauze!!!Ale i po obchodě!!

arcaben ( 8. července 2012 13:08 )

Ježiši,co to zase vypotila za blábol,že malou držela za nožičku,ale chlap byl silnější?!!Nechci být vulgární a tak raději tuto stránku opuštím a je mi zcela fuk za kolik ten tyátr udělali

gogo ( 8. července 2012 10:56 )

Obávám se, že je to mnohem více milionů...

Zobrazit celou diskusi