Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Češka v Chorvatsku po hádce s přáteli a plavala 5 km na ostrov

Češka po hádce s přáteli plavala 5 km širokou úžinu mezi chorvatským pobřežím a ostrovem Pašman - ilustrační foto
Češka po hádce s přáteli plavala 5 km širokou úžinu mezi chorvatským pobřežím a ostrovem Pašman - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, šim - 
5. července 2012
09:28

Obyvatele chorvatského ostrova Pašman zaskočila česká turistka (38), která v půl třetí v noci vystoupila z moře ve městě Tkon a požádala je o pomoc. Po hádce s přáteli přeplavala pětikilometrovou úžinu na břeh.

Místní rozhlasová stanice ve středu informovala, že policisté osmatřicetileté ženě při dechové zkoušce naměřili 0,4 promile alkoholu.

"Dálková plavkyně" prohlásila, že se v kempu ve městě Biograd pohádala s přáteli. Spor nakonec vyřešila tím, že skočila do moře a přeplavala pět kilometrů široký průliv mezi pevninou a ostrovem.

Žena neměla žádné zranění ani nebyla podchlazená, a tak ji policie podle chorvatských médií dopravila zpátky do kempu.

zelena.karkulka ( 5. července 2012 23:20 )

mohli to několik dní rozebírat a jít na pohřeb

bobina ( 5. července 2012 14:04 )

Nechala bych jí tu péči zaplatit.

qqqq ( 5. července 2012 11:22 )

Není to pět , jsou to tři - opravte si to podle novinek.cz , ti už píšou tři . I kdyby to bylo pět co na tom ? Padesát by bylo moc , pět uplave normální zdravý jedinec s prstem v zadku .

ivoadler ( 5. července 2012 10:22 )

Pět kiláků je docela porce, nevím, jestli bych to dal. Na první pohled je žena na fotce nahá, ale je to ilustrační foto. Zpráva neuvádí, co měla žena na sobě. Škoda.

Zobrazit celou diskusi