Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec (18) zmizel: Trpí schizofrenií, bez léků může být agresivní

Osmnáctiletý schizofrenik z Orlickoústecka zmizel, pátrá po něm policie
Osmnáctiletý schizofrenik z Orlickoústecka zmizel, pátrá po něm policie  (Autor: Policie ČR)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
3. července 2012
12:17

Policie vyhlásila pátrání po chlapci (18) z okolí Ústí nad Orlicí, který zmizel neznámo kam. Protože trpí schizofrenií, může být nejen zmatený, ale i nebezpečný sám sobě, ale také svému okolí.

Naposledy chlapce viděli v Hradci Králové v obchodním domě Tesco. Nyní je mladý schizofrenik neznámo kde a po telefonu již s rodiči nekomunikuje, jak sdělil vyšetřovatelům jeho otec.

Chlapec ze Žamberska na Orlickoústecku ve vysoké, hubené postavy (měří 185 až 190 centimetrů) a kriminalisté říkají, že u sebe může stále ještě mít jízdní kolo černo-zelené barvy.

I když Policie ČR na svých stránkách v kolonce "nebezpečný" uvádí, že mladík nebezpečný není, trpí díky nemoci nejen ztrátou orientace. Již týden údajně neužívá léky a proto může být agresivní.

"Pokud byste mladíka viděli, kontaktujte nejprve zdravotníky na lince 155 a upozorněte je na jeho závažnou nemoc a na to, že neužívá týden léky. Poté, kontaktujte i policisty na bezplatné lince 158," sdělila k případu krajská policejní mluvčí Iveta Lehká.

londynskypes ( 3. července 2012 20:23 )

nechtel bych ho potkat ...

trsytrs ( 3. července 2012 16:59 )

No já se nestačím divit, jak některý lidi mají totálně přiblblý názory!!! Co takhle trocha tolerance? Schizofrenie je přece taky nemoc, kdo si může být jistý,že nepotká třeba jeho děti!!!

Uživatel_117915 ( 3. července 2012 15:29 )

Vy jste normální chudáci! Bersimalinecka, Mrdounberlusconi i Fortin! Ubožáci! Za takové názory byste se měli stydět!

bersimalinecka ( 3. července 2012 13:47 )

opět s tebou musím souhlasit je to nastávající (nebo už je)invalida který bude stát jenom cucat

bersimalinecka ( 3. července 2012 13:45 )

souhlasím jenom bych to udělala jinak - rovnou dorazit!Stejně je to feťák (z čeho jiného jinak tu schízu má)ještě nic státu neodvedl a budou s ním jenom potíže.nedej bože aby někoho napadl!Tady v okolí jeden takový idiot je.Rodiče(ne zrovna chudí)nikdy nevěděli čím se zabývá(fetem).Všichni to věděli jen oni o tom pochybovali

Zobrazit celou diskusi