Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Opilý manžel Fibingerové je zase na svobodě

Autor: oj - 
3. července 2012
10:25

Manžel bývalé koulařky Heleny Fibingerové Jaroslav Šmíd (78), který v roce 2009 srazil a zabil s 1,3 promile alkoholu v krvi otce tří dětí, je zase na svobodě. Ve vězení si měl odpykat tříapůlletý trest.  

Manžel Fibingerové v roce 2009 v podnapilém stavu srazil a zabil cyklistu. Tři děti tak připravil o otce. Soud ho poslal na 3,5 roku do vězení. Kvůli zdravotním důvodům ho po půl roce propustili.

Po dalších průtazích nastoupil do vězení znovu v květnu letošního roku. Po necelých dvou měsících je zase na svobodě. „Chodil s chodítkem. Vím, že má cukrovku. Většina vězňů na tom však byla hůř, a svůj trest si musí odpykat celý,“ uvedl muž, který byl se Šmídem ve vězení, s tím, že manželovi Fibingerové za mřížemi nadržovali.

karel128 ( 4. července 2012 08:43 )

Že ty jsi byl u PS-VB a statečných milicionářů..?!?,debilní,kreténskej IQ rozumek na to máš.Kolik ti je,šmejde...já pamatuji 1.republiku,tak můžu srovnávat a hlavně moc dobře znám ten bolševickej dobytek/kterému ty říkáš Modré straky/..vole.Já bolševikům nevyčítám jen 20let,ale celou dobu od jejich ozbrojeného puče řízeného rusáky,co udělali s našim ekonomicky silným státem a s občany,..."pro idioty" to je již 64let.Apropo,jakou revoluci máš na mysli??-tu Francouzskou?..,u nás žádná dosud nebyla,..jen domluvené předání moci..víš blbe..?!?!Je vidět že jsi ještě mladej blbeček,ho.no pamatující a vědoucí,tak zde nic radši neblij..!!Jinak s takovým volem nepotřebuji komunikovat,tak ani nemusíš odepisovat!..běž se místo toho raději doučit "pravdivou historii ČSR".....blbe.............!

gogo ( 4. července 2012 08:20 )

Myslím si, že nikoho v tomto českém absurdistánu tento krok našeho totálně kolapsujícího a prodejného soudnictví nepřekvapil ...

zelena.karkulka ( 4. července 2012 02:15 )

asi je tam čmajzla

kdoasi ( 3. července 2012 22:16 )

kdoasi ( 3. července 2012 22:15 )

Neblbni,kdyby mu Helča jednu ubalila,vrátí se s botama od sněhu a v ruce s palmovým listem...

Zobrazit celou diskusi