Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Šéf Student Agency Jančura se oženil! 170 hostů se sešlo na palouku

Autor: Gabriela Peringerová - 
30. června 2012
20:50

VÍME PRVNÍ: Zapřísáhlý starý mládenec a majitel flotily žlutých autobusů a vlaků Radim Jančura (40) se v sobotu oženil. Jeho vyvolenou je Markéta Peňázová, která firmu Student Agency zastupuje v právních sporech. Sto sedmdesát svatebních hostů se v neformálním oblečení sešlo na palouku v lese nedaleko Bílovic nad Svitavou na Brněnsku.

Čas a místo svatebního obřadu Jančura pečlivě tajil. „Nejsem žádná celebrita a navíc moje partnerka si na svatbě novináře nepřeje,“ řekl Blesku podnikatel.

Některé detaily ze své svatby však prozradil. Pár byl oficiálně oddán v malém kostele, obřadu se zúčastnili jen nejbližší lidé z rodiny a svědci. Na párty do přírody, kam dorazili ostatní hosté, pak novomanželům požehnali hned tři faráři. „Je to svatba, co nemá vypadat jako svatba,“ přiznal ženich.

Ti, kteří dostali pozvánku, mohli přijít třeba v riflích a bez svatebních darů. Na ty dokonce Jančura připravil kontejner, do kterého se dary odkládaly. „Přes všechnu neformálnost je to pro nás oba důležitý den a jsme velmi šťastní,“ dodal Jančura, který se sice ženil poprvé, ale má již čtyřletou dceru s bývalou partnerkou.

odetka.odetka ( 1. července 2012 21:17 )

Tak tohle je Pan podnikatel.

dobrotka ( 30. června 2012 22:29 )

Jancura je PAN PODNIKATEL! Preci by nekradl z vlastniho a neokradal sam sebe

Zobrazit celou diskusi