Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Válka Roseových v reálu: Hádka manželů srovnala dům se zemí a zabila dítě!

Válka Roseových v reálu: Hádka anglického manželského páru skončila srovnáním domu se zemí a smrtí dítěte!
Válka Roseových v reálu: Hádka anglického manželského páru skončila srovnáním domu se zemí a smrtí dítěte!  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Ladislav Leimer, simao.k - 
28. června 2012
13:28

Ve filmovém snímku Válka Roseových zlikvidovali manželé Michael Douglas a Kathleen Turner celý interiér svého domu. V britském Oldhamu zůstaly po partnerské hádce zničeny hned čtyři budovy! Vlastní bydlení přitom skoro srovnali se zemí.

V hollywoodském filmu Válka Roseových se láska manželů změní v nenávist, kterou doprovází hrubé násilí. Co předcházelo úniku plynu v britském Oldhamu, je stále předmětem vyšetřování. Exploze vážně poničila čtyři domy a zabila chlapečka Jamie Heatona (†2).

Popálený na 80 % těla

Z trosek záchranáři vytáhli Anthony Partingtona (27), jehož tělo bylo z 80 % popálené. Jeho stav je vážný, ale stabilizovaný. Právě Partington je podezřelý, že únik plynu, který vedl k explozi, zavinil záměrně. Den před výbuchem slyšeli sousedé muže křičet na svou partnerku, matku šesti dětí.

„Slyšeli jsme, že říkal, že se zabije, pokud ho opustí. Evidentně odešla a den na to je zde velký výbuch plynu. Je to velmi podezřelé a lidé si myslí, že nechal plyn unikat záměrně, protože ho opustila,“ řekl jeden z mužových sousedů.

Vypadalo to jako ve válečné zóně

Exploze byla tak masivní, že se nejdříve policisté domnívali, že jde o teroristický útok. „Cítil jsem se jako při konci světa,“ prohlásil prodavač Waqar Hussain pracující opodál. „Vypadalo to jako ve válečné zóně,“ řekl další ze svědků. Policie nyní musí vyslechnout Partintonovu expartnerku, a až to zdravotní stav dovolí, i jeho samotného.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi