Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Školáci šikanovali v internetovém hitu seniorku: Jsi zrůda, křičeli na ní!

Osminásobná babička Karen byla vystavena kruté šikaně žáků ze 7. třídy
Osminásobná babička Karen byla vystavena kruté šikaně žáků ze 7. třídy  (Autor: INT, Youtube)
Autor: Jaroslav Šimáček, ČTK - 
26. června 2012
17:06

Je babičkou osmi vnoučat a aktivní důchodkyní, která chtěla být i nadále společensky prospěšná. Přijala proto práci v autobusu jako dozorce, dočkala se však jen spršky drsných nadávek od školáků ze 7. třídy! Sprostými urážkami rozhodně nešetřili, navíc si je natáčeli na telefon. Když hroznou šikanu viděli lidé na Youtube, uspořádali pro babičku ze soucitu sbírku.

Karen Klein (68) z New Yorku si neužívá poklidného důchodu, jak by mohla. Naopak se rozhodla, že bude vypomáhat ve školní autobusové dopravě jako dozor a dohlížet na bezpečí cestujících, především malých dětí.

I dříve se musela potýkat s rozpustilými děcky, jenže tentokrát narazila na skupinku středoškoláků, které se k ní chovali bez jakékoliv úcty. Spustili desetiminutovou sérii nadávek nejhrubšího zrna, vše si navíc natáčeli na video! Křičeli na ní, že vypadá jak troll, zrůda, utahovali si z jejího vzhledu, účesu, nadváhy, ale i stáří. A navrch jeden z nich přidal výhrůžku, že se jí po... na dveře.

Seniorka dlouho odolávala, snažila se chlapce ignorovat. Nadávky se však stupňovaly a přetavily se v pořádně drsnou šikanu.

Díky soucitu a sbírce dostane seniorka 13,5 milionu!

Trpký osud osminásobné babičky však zaujal řadu lidí. A spontánně vznikla nadace na to, aby důchodkyně poznala, že život není jen krutý. Po zveřejnění šokujícího záznamu události se na stránce indiegogo.com vybralo celkem 650 tisíc dolarů, tedy téměř 13,5 milionu korun! Navíc se ozvali i sponzoři z řad větších firem - třeba společnost Southwest Airrlines, která Karen a jejím vnoučatům nabídla jako náplast na notně pocuchané nervy třídenní pobyt v Disneylandu v Kalifornii.

Podle agentury Reuters jde navíc o jedno z nejsledovanějších videí poslední doby - záznam byl uveřejněn minulou středu a od té doby jej shlédlo skoro 7,5 milionu lidí.

lysohlavek02 ( 16. března 2013 15:15 )

baracunda,mrrdka,***,prrdl,howno

valentinar ( 5. září 2012 15:15 )

vejkyt ( 27. června 2012 15:28 )

vypatlanej ubožáku!!!

jiriforman ( 27. června 2012 08:21 )

Hele ty kobylo, Emilo. To, že má někdo drahej auťák ještě neznamená, že k penězům přišel poctivou prací. To by pak 80% lidí mělo drahé auťáky. Ty jsi taková ubožačka, která bude vzhlížet ke zlodějům jako nějaká svíčková bába s nadějí, že jednou se taky bude mít tak dobře. Prostě patříš jen do stáda tupých ovcí, které si myslí, že když budou pracháčům lézt do zadku, tak na ně taky kousíček zbyde. Halt, potřebuješ mít vzor, protože ty žádným vzorem nikdy pro svoji prostotu nebudeš. A musíš tohle všechno dávat najevo aby si tvoje přiblblá duše měla nějakou naději. Tak se kousni sama do čumák, náno pitomá. A taky neurážej nikoho koho neznáš, ty kravské vemeno.

jiriforman ( 27. června 2012 01:18 )

A ty kráva. Ještě k tomu zelená.

Zobrazit celou diskusi