Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lukáš (†9) vyběhl za pejskem, srazilo ho auto

Na místě tragédie zapalují lidé svíčky
Na místě tragédie zapalují lidé svíčky  (Autor: kap, Nový Čas)
Autor: cas.sk, Kjos - 
22. června 2012
14:40

Malý Lukáš ze slovenské obce Zborov nad Bystricou umřel, když běžel za svým pejskem. Srazilo ho auto, které řídil dvacetiletý mladík. Kriminalisté celý čin vyšetřují s podezřením na usmrcení z nedbalosti.

Neštěstí se stalo asi 100 metrů za obcí Zborov nad Bystricou. Ve čtvrtek před 19. hodinou večer vyběhl devítiletý Lukáš za malým pejskem. V tu chvíli ale obcí projížděl mladý řidič (20) ve voze Volkswagen a chlapce srazil.

"Lukášek, který chodil do druhé třídy základní školy, byl vždy usměvavý a slušný kluk. Měl ještě dva nevlastní sourozence," jsme z toho všichni zdrcení," uvedl pro server čas.sk jeden ze sousedů. 

Kriminalisté celý čin vyšetřují s podezřením na usmrcení z nedbalosti, uvedl pro slovenská média žilinský policejní mluvčí Radko Moravčík.

recepticek ( 22. června 2012 19:15 )

Fortina bych smazala, neb si zaslouží jen totální ignoraci nás všech..nějaký ubožák, který sedí doma a masturbuje si ego nad těmito smutnými články.To značí o tom, že to není normální, zdravý jedinec.

reba ( 22. června 2012 19:05 )

fortin: fakt si debil! Ten chlapeček ho měl rád. Do háje zelenýho. Proč? Proč se to děje?!? Já vím. Takový je život. Někdy bohužel velmi krutý.

marketkatrnkova ( 22. června 2012 18:49 )

Ahoj lidi. Taky uz vas nebavi porad dokola poslouchat sefa? Ja ho treba naprosto nemuzu vystat a vcera mi kamaradka poradila stranky www.***.cz a myslim, ze sef se muze jit klouzat Kdyztak mrknete, treba to zaujme i vas, stejne jako cely nas kancl dnes

ivkanatka ( 22. června 2012 18:20 )

Jsi neskutečný vůl, fortine . Nepřeji ti, aby se to někdy stalo i tobě,to by jsi pak takovou poznámku, jak jsi sám napsal, považoval za naprosto debilní a amorální !!!! Jsi vůbec normální člověk ?!? Asi těžko

londynskypes ( 22. června 2012 17:50 )

to se ale neví ..no chudák klučík

Zobrazit celou diskusi