Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bárta nabírá dech: Odvolal se a žaluje Kočí

Autor: Jaroslav Šimáček - 
21. června 2012
20:09

Nepravomocně odsouzený politik Vít Bárta (VV) po korupční kauze opět nabírá dech. Devatenácti stránkovým dokumentem se odvolal proti rozsudku soudu a navrch nachystal žalobu na Kristýnu Kočí. Kmotr nezapomíná.

Šedá eminence Věcí veřejných již krátce po svém procesu vytrubovala do světa, že z politiky nezmizí a rád by se stal plzeňským hejtmanem. Do podzimních voleb ještě nějaký ten měsíc zbývá a Vít Bárta nabírá dech k ofenzívě.

Již v soudní síni sdělil, že se odvolá proti rozsudku. Ani směšný podmínečný trest na rok a půl mu nevoní. Na svém profilu na Facebooku se nyní svěřil, že celé odvolání má 19 stran. A pokračuje v něm samozřejmě ve stejné písničce, jakou zpíval u soudu - peníze půjčoval, poslancům pomáhal, je to dobrák, kterého ostatní křivě obviňují...

Právě kvůli podvodu, křivému obvinění a křivé výpovědi však také žaluje svou někdejší věrnou ovečku, která se však dostala na scestí - Kristýnu Kočí.

"S mým odvoláním souvisí také následující rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že orgány činné v trestním řízení doposud nezačaly konat, ačkoliv byly vyzvány Obvodním soudem pro Prahu 5 prostřednictvím rozsudku v mé kauze, podal jsem v úterý trestní oznámení na Kristýnu Kočí," vzkazuje Vít Bárta.

"Zoufalé kroky za korupci odsouzeného Bárty mi nestojí za jediný komentář," zůstává v klidu Kristýna Kočí v SMS zprávě serveru iDnes. Korupční fraška se však nejspíš vrátí do soudní síně.

hrouzek ( 30. června 2012 20:25 )

Všichni jsou najednou čistí jak okvětí lilie-Nikdy nic neukradli,nikdy nic nezpronevěřili.Nikdy nikomu nezkřivili ani vlásek,nikdy nikomu nepoložili ani slámečku do cesty.A málem by nás rozbrečela ta jejich nevinost a hrdinství,jakým rebelům oni chudáčci musí pod nátlakem vládnout.Jestli je tomu jinak tak nám to slavný a neúplatný český soude dokaž.No kdyby tu odvahu přece jenom někdo měl,tak se mu připomene třeba pád Pospíšila a pod.Již dříve jsem kdesi napsal,že když chcípa kobyla tak kolem sebe nebezpečně kope.Není tu nějaká podobnost?

neznami ( 22. června 2012 10:49 )

KAŠPARE však ty až zas tak čistej nejsi!

1pravda1 ( 21. června 2012 23:25 )

Doufám, že tentokrát vyslechnou Tluchoře, jestli píchali nebo nepíchali a co u toho probírali, najít něco na Bártu a rozložit VV, to trestní oznámení měla mit Kočí už dávno. Sto policistů na ně a pořádné odposlechy, a mohli jsme vědět kdo je kdo.

abvydavatelstvi ( 21. června 2012 22:48 )

abvydavatelstvi ( 21. června 2012 22:47 )

Nevím proc ale někteří politici vypadají jako kdyby chodili do zvláštní školy ..... a to jak se chovají jenom potvrzuje ........ jak se má potom k sobe chovat národ když nema žádný poradny příklad .......

Zobrazit celou diskusi