Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlípný ředitel: Kvůli pornu přišel o flek, škola za ním ale stojí!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Jindra Pelikánová - 
14. června 2012
10:22

Jen čtyři dny poté, co pronikly na veřejnost erotická videa, ve kterých vystupuje, dostal ředitel základní školy z pražských Jinonic Igor Krupka (53) padáka. Pedagogický sbor však stojí na jeho straně. „Má naši plnou důvěru,“ řekla Blesku zástupkyně školy Ivana Poupová.

V prohlášení, které umístila škola na své webové stránky a vzápětí je stáhla, se uvádí, že pan Krupka je slušný člověk a všichni doufají, že jeho jméno bude co nejdříve očištěno. „Nebudu vám říkat, proč jsme prohlášení stáhli, za ředitelem ale jednotně stojíme i nadále. Pro školu udělal hodně,“ uvedla zástupkyně Poupová, která je nyní pověřená vedením školy.

Jiného názoru jsou však někteří rodiče. „To jsou tam všichni úchyláci?“ reagovala rozčilená maminka.

Byla s ním sranda, holky ho nechtěly

Jako zábavného pohodáře líčí Igora Krupku také jeho bývalí spolužáci ze střední školy. „Byla s ním sranda, uměl se bavit. Jediným jeho problémem byly holky. Byl silnější a těžko navazoval vztahy,“ shodují se. A právě to může být také příčinou účinkování ve filmech, kde Krupka líská holky přes holé zadky.

Co říká psychiatr

„Jedná se o tzv. hyperkompenzaci neboli snahu zvládnout vady či neúspěch z minulosti, která se přežene,“ objasnil Blesku známý pražský psychiatr Jan Cimický a dodal, že by mohlo jít možná i o částečnou pomstu dívkám, které ho v dospívání odmítaly. „Člověk, který byl nezajímavý pro druhé pohlaví, touží po obdivu a všimnutí,“ uzavřel Cimický.

rbwtrnava ( 20. října 2016 21:04 )

 je to ale pravda, nikomu neublizil, tak co. ale to, ze ho jeho hobby dohnalo az do porna svedci, ako to moc pre neho znamena a tak by som sa necudoval, ze ked v nemu pride nejaka 9tacka, prve co ho napadne je...

bosomfriend ( 21. září 2012 13:16 )

u nás jsou od 12 let za 20 euro. Parfemy, hezké veci, cugarety stojí a peníze. Rodiče nemají ani tušení, co jejich dítka dělají. Nechte učitele na pokoji. Prostě zapoměk jim zaplatit. Ať doplatí a je to. P/oučení pro každého. Zepta se předem na cenu. Pro mladé to není morální. Berou vše velmi lehce.

zvira ( 15. června 2012 23:12 )

Souhlasím. Nikomu neublížil, neubližuje, tak ať ho nechají žít.

zvira ( 15. června 2012 22:43 )

Já bych s chutí spráskala toho pitomce, který tohle rozpoutal. Chápu, že pedagogové jsou více pod drobnohledem, ale jsou to lidé. A pardon, ale Lupus Pictures nenatáčí porno. Děvčata jsou tam plnoletá a co si kdo dělá ve svém soukromí, pokud tím neporušuje zákony tohoto státu je snad jeho věc ne? Já bych svoje dítě na školu kde působí takovýto pedagog bez obav poslala. Jedna věc je profese, druhá soukromí. A nebo snad někdy ublížil nějakému žákovi/nějaké žákyni?

kacota ( 14. června 2012 23:21 )

Kačotka nie je chlap, takže to nevysvetluje nič

Zobrazit celou diskusi