Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Další pirát přistižen: Vybržďoval na dálnici D11 ostatní řidiče

Video se připravuje ...
Autor: Jitka Pecharová - 
9. června 2012
17:18

VIDEO: Nešvary na českých silnicích pokračují. Jízda a la Trpišovský tentokrát na dálnici D11 z Prahy na Hradec Králové. Řidič Seatu „školil motoristy“, podjíždějící přes odstavný pruh kolony pomalu jedoucích aut, které se tady v pátek vytvořily kvůli nehodě poblíž sjezdu na Poděbrady.

Šofér Seatu najel před netrpělivé řidiče a schválně je blokoval a brzdil. Nevadilo mu, že sám tak porušuje předpisy. A nechybělo ani malé urážející gesto, tentokrát vztyčený ukazovák a malíček. 

Jenže ono se jen tak pro nic neříká, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Rozzlobené řidiče za sebou vyprovokoval k tomu, že mu jeho trestání vraceli, a podobně jej vybržďovali. Štěstí, že se tyto hrátky odehrály při pomalé jízdě, a skončily tak bez nehody.

qqqq ( 10. června 2012 10:02 )

O vybržďování nejde . Jede pomalu v odstavném proto že mu vadí vychcanci kteří kolony po odstavném pruhu objíždí . Pisálkové z Blesku nepoznají lokomotivu od operety . Je to hnus - jste tam všichni tak omezení ?

lea61 ( 10. června 2012 08:24 )

Omlouvám se, konec má být ..., asi patří mezi ty největší ovce.

lea61 ( 10. června 2012 08:21 )

Co se tady rozohňujete. Víte vůbec, jak to ve skutečnosti bylo? Proč řešíte následek a ne příčinu? Příčina byla, že někteří předjížděli v odstavném pruhu - to vám připadá normální? V odstavném pruhu se nejezdí a za tolik let za volantem už jsem zažila frajerů - podle mne debilů, co při koloně začali předjíždět v odstavném pruhu, pak jakoby odbočili k benzince, pak ji projeli a vtlačili se do kolony o x stovek metrů před ostatními - to vám připadá slušné a fér? Pokud ano, nevím, kdo se tady hodný odsouzení... Asi to nebylo úplně tak, jak to podává blesk. Ale pokud ano, tak ten, co to filmoval, asi patří ty největší ovce.

pattapuf ( 9. června 2012 23:51 )

Ještě jsem neviděl, aby BAG kontroloval osobáky.

adorator ( 9. června 2012 22:25 )

než ti praskne žilka, zapoj na chvíli mozek Arcaben v příspěvku neospravedlňuje žádné předjíždění v odstavném pruhu ani vybržďování, naopak trefně podotýká, že to je následek i toho, že řidičák dnes lze získat i bez autoškoly.....

Zobrazit celou diskusi