Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Přepadení podnikatele: Tohle je poslední, osmý lupič

Autor: ČTK, mivr - 
2. června 2012
16:28

Policie dnes zadržela posledního z osmi útočníků, kteří podle ní přepadli litoměřického podnikatele Jaroslava Papoušek. Většinu útočníků dopadla policie už v pátek. "Třiadvacetiletý Josef Cerhák policii unikal, a proto po něm vyhlásila pátrání. I on už byl ale dopaden," řekla dnes severočeská policejní mluvčí Alena Bartošová. Víc k případu nesdělila. Další informace budou podle ní v pondělí.

Parta mladíků ve věku od 21 let vesměs prý z dobře situovaných rodin přepadla rodinu podnikatele uprostřed noci v jeho domě. Vydávali se za policisty, mířili na ně zbraněmi a požadovali peníze. Mezi zadrženými je také 60letý muž, který byl zřejmě "mozkem" celé skupiny.

Po litoměřické potyčce zemřel jeden z útočníků, vysokoškolák a nadějný karatista Michal (†22). Jak, to zatím neprokázala ani pitva. Čeká se proto na odborné expertizy. Je ale pravděpodobné, že za jeho smrt mohou drogy.

Ostatní útočníci utekli ještě před příjezdem policie se zhruba 150 000 korunami. Vzhledem k tomu, že se jedná o organizovanou skupinu, hrozí jejím členům přísnější tresty - až 12 let vězení.

naidka ( 3. června 2012 10:39 )

buban: je snadné vynikat nad někým, kdo se vůbec nebrání.

naidka ( 3. června 2012 09:32 )

buban: divím se že vy, která si tak pečlivě střežíte své soukromí, napíšete nicku londynskypes takové věci z jeho soukromí a ještě ho zpražíte jako malého kluka. Je pravda, že to někdy přehání, ale není sám. A kdybyste měla peskovat všechny, co tu napíší něco nevhodného o Romech nebo proti etice, tak by vám vaše výřečnost ani nestačila.

dobrotka ( 3. června 2012 03:09 )

pod nickem pesanglicky prudil tak dlouho, az mu to zatrhli. Ted zase bude prudit do te doby, az mu uplne zakazou pristup pod jakymkoli nickem

buban ( 2. června 2012 20:23 )

a vam je taky jedno, jak dopadnou vase vnoucata-misunk Slovenky s Alziranem, ci Pakistancem, ci jak to v te vasi Kelly Familly mate? Prestante uz konecne prudit na ceskych diskusich a budte rad, ze vas vas zet jeste nevykopal zpet do Cech. Zatim potrebuje vasi zenu coby pecovatelku vnoucat, ale az tyto dorostou...abyste jeste nebyl rad za cxharitu v Cesku

zelena.karkulka ( 2. června 2012 20:06 )

kdyby tě tak slyšel a viděl tvůj zeť!Toho taky považuješ dle své logiky za cikoru???

Zobrazit celou diskusi