Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ferrari smetlo na křižovatce taxi: Děsivá rána, auta na odpis a 3 mrtví!

Auta na odpis: Červené Ferrari smetlo na křižovatce modrý taxík. O život přišli tři lidé
Auta na odpis: Červené Ferrari smetlo na křižovatce modrý taxík. O život přišli tři lidé  (Autor: Youtube.com)
Autor: Jaroslav Šimáček, INT - 
22. května 2012
21:16

VIDEO: Na semaforu naskočila zelená a řidič taxíku se pomalu rozjel. V tom do křižovatky zcela nečekaně přilétlo červené Ferrari. Z aut zbyly jen trosky a co hůř, oba řidiči i jeden cestující zemřeli.

Ke strašlivé nehodě došlo k ránu 12. května v Singapuru. Podnikatel Ma Chi (†31) za volantem luxusního červeného Ferrari 599 GTO nepochopitelně vlétl do křižovatky, kde akorát projíždělo auto. Následovala velká srážka, řidič sportovního vozu byl na místě mrtvý. Policie u něj vyloučila. že by před jízdou požil alkoholické nápoje.

Při převozu do nemocnice zemřela také jedna ze zákaznic, kterou zrovna řidič taxíku vezl. Skončila v bezvědomí, ze kterého se již neprobrala. Do nehody byli dále zapojeni spolujezdec ve Ferrari a dokonce i motocyklista, ti však měli větší štěstí a i přes rozsáhlá zranění přežili.

Svůj boj o život však nezvládl druhý řidič, taxikář Cheng Teck Hock (†52). A singapurská média vyprávěla dojemný příběh o tom, jak mu jeho plačící manželka pošeptala před smrtí do ucha: "Viděli jsme video z nehody. Není to tvoje chyba..." Taxikář po sobě kromě manželky zanechal i tři děti ve věku 16 až 21 let. Rodině mrtvého nyní vyjadřují podporu lidé ze širokého okolí, ale i na sociálních sítích.

Policie nezveřejnila, kolik kilometrů v hodině vražedné Ferrari jelo, ale z videa vyplývá, že to byla opravdu pořádná rychlost. Důkazem pro to je i fakt, že motor taxíku byl nalezen o 30 metrů dál, než k nehodě došlo.

Video Srážka na křižovatce: Rozsvítí se zelená... a přiřítí se Ferrari - Youtube.com
Video se připravuje ...
 

milin ( 22. května 2012 23:57 )

Oni radši zlegalizují tyhle češtinářský zvěrstva a zlehčí maturity...Národ degeneruje,mládež nemá potřebu se učit,dneska se vše koupí hotové,jak maturity,tak diplomy....

maryfox ( 22. května 2012 21:27 )

Zbili jen trosky? U těch maturit by měli přitvrdit.

Zobrazit celou diskusi