Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Srážka aut na Brněnsku: 4 zranění a těhotná žena v umělém spánku

Dramatická nehoda na Brněnsku přinesla 4 zraněné, včetně mladé těhotné ženy (ilustrační foto)
Dramatická nehoda na Brněnsku přinesla 4 zraněné, včetně mladé těhotné ženy (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, simao - 
21. května 2012
22:49

K dramatické nehodě došlo v pondělí v podvečer u Jinačovic na Brněnsku. Po srážce dvou osobních aut musela pro jejich posádka vyrazit záchranka. Nejhůř dopadla mladá těhotná žena (22), kterou museli lékaři uvést do umělého spánku a vrtulníkem transportovali do nemocnice.

Těžkým zraněním čtyř lidí skončila podvečerní nehoda na Brněnsku na tahu mezi moravskou metropolí a Kuřimí u obce Jinačovice.

Mluvčí jihomoravské policie Pavel Šváb sdělil, že podle podle vyšetřování nejspíš mladý řidič fiatu předjížděl v nepřehledném místě a čelně se srazil s protijedoucím Peugeotem, v němž jeli řidič a dva pasažéři. Všichni cestující byli mladí lidé a všichni utrpěli těžká zranění. Vzhledem k těžkým poraněním obličejů obou řidičů nemohli policisté na místě provést dechovou zkouškou. Na místo nehody musel vyrazit vrtulník.

"Dvaadvacetileté ženě v počátečním stádiu gravidity musela být zavedena umělá plicní ventilace a kvůli velmi vážným zraněním ji zdravotníci na místě uvedli do umělého spánku, aby bylo možné zachovat její životní funkce," sdělila ČTK mluvčí jihomoravské záchranné služby Barbora Zuchová.

mariakoka ( 22. května 2012 01:51 )

Nasla jsem zajimave cteni na http://kuc.cz/upe0he/ a pripada mi to genialni

mariakoka ( 22. května 2012 01:50 )

Nasla jsem zajimave cteni na http://kuc.cz/upe0he/ a pripada mi to genialni

inkanela ( 22. května 2012 00:24 )

ach jo. tak aspoň že mají ještě šanci

Zobrazit celou diskusi