Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Po stopách gaunera: Gross je jako yetti. Všichni ví, kde bydlí, ale nikdo ho neviděl

Autor: Veronika Pukačová, Sandra Apostolidisová, zunk - 
14. května 2012
05:33

Už čtyři měsíce mají obyvatelé pražského Slivence nového souseda. Je jím vítěz ankety Blesku o největšího gaunera Česka expremiér Stanislav Gross (42). Reportérky Blesku se proto vypravily do okolí jeho vily za pochybné miliony zjistit, jaký je Gross soused. Výsledek? Všichni vědí, kde bydlí, nikdo ho tu ale nikdy neviděl. „A ani nechci!“ odpověděl stručně jeden z nich...

Vyučený mašinfíra s právnickým diplomem nikdy neodpověděl na otázku, kolik ho vůbec luxusní vila na okraji velkoměsta stála. Podle expertů ale jen stavba vyšla až na čtyřicet milionů!

Dům se nachází ve vilové čtvrti a ke cti se Grossovi musí přičíst, že právě jeho rodinné hnízdo tu patří k nejhezčím. Jen o kousek dál je pak satelitní čtvrť z betonových kostek.

U jedné z nich reportérky potkaly také náměstka pražského primátora a zastupitele Karla Březinu (39, ČSSD). Ten tady podle zdroje Blesku žije se zastupitelkou Gabrielou Kloudovou (30, ODS). Když se reportérky snažily zjistit, jaký že je Gross soused, neuspěly. „Tak to netuším, nikdy jsem ho tu neviděl. Bůhví, jestli tady opravdu bydlí,“ řekl jeden z nich. „Neznám ho a ani ho znát nechci, gaunera!“ odpověděl další. Reportérky se vypravily také do místní restaurace. „Vím, že tady někde bydlí, ale k nám nikdy nezavítal. Zato sem chodí Březina s tou svou blondýnkou,“ prozradil číšník. Gross má evidentně nadpřirozené schopnosti: Nejenže dokázal zázračně zbohatnout, on je jako yetti: všichni vědí, že existuje, ale nikdo ho tu nikdy neviděl...

 

bobina ( 14. května 2012 10:45 )

Ale to máš naprostou pravdu,ale nebyl sám a ti po něm v tom jen pokračují a ten bordel zvelebují ke své naprosté spokojenosti,takže kdo je ten špatný a kdo je horší! On není sám a z něj udělali národního zloděje a ostatní jsou čistí a k bohatství se dostali jak???

sores ( 14. května 2012 10:29 )

někdo by mu měl barák trochu zmenšit mebo poupravit.Nic v Česku tak nebují jako zlodějny a podvody, už aby nastal ten konec světa, snad by se ty příští živočichové přírodě zadaří lepší.

osel ( 14. května 2012 10:16 )

On totiz ten bordel POMAHAL vytvaret. A v mnozstvi vetsim nez malem.

hu11 ( 14. května 2012 09:46 )

Mašinfíra a jak je vyčuranej, parchant

sakra ( 14. května 2012 09:30 )

Jednoduše a prostě - banda gaunerů a zlodějů nám "vládne" a demokracie? No ta je díky "pravici" a politikům v pr.deli!!!

Zobrazit celou diskusi