Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Policejní vyjednavač přemlouval opilce: Chtěl se zabít před zraky rodiny

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Jiří Čada - 
12. května 2012
22:41

Na několik dlouhých hodin zaměstnal v noci z pátku na sobotu jihlavské policisty značně opilý muž (51). Rozmlouvali mu totiž sebevraždu, kterou chtěl spáchat před zraky své rodiny.

Opilec po návratu z restaurace nejprve vyhnal z bytu na sídlišti svou manželku i s dětmi a pak se postavil v 5. patře na okenní parapet s tím, že skokem z okna ukončí život.

„Jeho počínání si naštěstí všiml náhodný kolemjdoucí a přivolal na místo policejní hlídku,“ popsala Blesku situaci mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. Policisté na místo přizvali vyjednavače, který se přes dveře bytu pokoušel opilci jeho úmysl rozmluvit.

Mezitím zdola před domem už dramatické počínání svého opilého partnera sledovala manželka s dvěma dcerami a synem. Ten kolem půlnoci vyjednavače poslechl a vrátil se zpět do bytu. Když už se policisté domnívali, že mají vyhráno, muž se asi po hodině znovu posadil do okna.

„Nakonec to vzdal a před druhou hodinou ranní policistům dveře bytu otevřel. Po jeho zajištění a prohlídce lékařem záchranné služby, byl v pořádku převezen na záchytku,“ dodala policejní mluvčí.

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

nm48 ( 13. května 2012 11:41 )

divím se že stěmito blbama někdo zabývá chceš spáchat sebevraždu tak jí udělej a neotravuj stím lidi,většina těchto ***ů si to rychle rozmyslí

Zobrazit celou diskusi