Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka (13) nafotila pro přítele (30) nahé snímky: Pomohla jí s nimi matka

Dívce se nedařilo vyfotit samu sebe. Tak jí matka pomohla. (Ilustrační foto)
Dívce se nedařilo vyfotit samu sebe. Tak jí matka pomohla. (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, Lucie Marková - 
7. května 2012
16:20

Rozum zůstává stát nad počínáním pětatřicetileté matky z amerického Utahu. Ta pomohla své teprve třináctileté dceři nafotit erotické fotky. I když si byla vědoma, že dívka je posléze pošle svému třicetiletému příteli!

Podle vyšetřovatelů věděla žena za jakým účelem fotky své nahé dcery pořizuje. I přesto, že je dívka chtěla poslat třicetiletému příteli, matka ji bezostyšně vyfotila.

Dívka poslala příteli nakonec fotografie tři. Za jejich pořízení byla matka obviněna ze sexuálního zneužívání nezletilého. Detektivové stíhají i muže, pro jehož potřebu fotky vznikly.

Třicetiletý přítel z Oregonu měl mladé dívce nejdřív dát mobilní telefon a pak požadovat, aby se pro něj vyfotila nahá. Když se to dívce samotné nedařilo, naznačil, že by jí měla pomoci právě matka nezletilé.

 

miglandc ( 9. června 2012 13:59 )

Ukažte ať se pobavíme

gogo ( 8. května 2012 18:41 )

Američané jsou méně „chytří“ než Evropané. Na tom se shodli všichni mí známí, kteří dlouhodobě v posledních dvaceti letech Ameriku (USA) navštívili.. Šokovala je především velká naivita Američanů a jejich důvěřivost ve vše co se řekne v médiích, co prohlásí politik, či co jim nařídí reklama. Jsou již mnohem méně samostatně myslící a samostatně uvažující. Jsou snadněji zmanipulovatelní.. O to je více nebezpečné, že taková země má největší jaderný potenciál světa...

gogo ( 8. května 2012 18:35 )

Nechápu jak může být u nás ještě někdo nezaměstnaný či s finančnímu problémy, když jim všem nabízíš takové skvělé příležitosti ! Ale jinak jsi s tím trapně hloupý, nemyslíš ?

darina1 ( 8. května 2012 07:19 )

vždyt je to nechutná negřice

nojasne ( 7. května 2012 21:54 )

Hezky vecer. Vcera jsem poprve zabrousil na www.porrno.cz a musim uznat, ze je to velka pecka. V pracvi se dru cely den a tady jsem mel za chvili udelano. Doporucuji!

Zobrazit celou diskusi