Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Výlet na safari se změnil v boj o život s gepardy!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, Lucie Marková - 
6. května 2012
11:20

Neskutečné štěstí měla Britka Violet D'Mello (60), která přežila útok dvou gepardů. Violet se v jihoafrické safari se šelmami neškodně fotila, když  vtom ji kočky napadli. Její manžel, místo toho aby mezi svou ženu a divoká zvířata skočil a odtrhl je od ní, celý incident nafotil.

Violet navštívila park v divoké přírodě s manželem Archiem v rámci jejího výletu do jižní Afriky, který dostala k 60. narozeninám. Ale to britská hospodyňka ještě netušila, že na vlastní kůži zažije nevyzpytatelnost a krutost přírody.

Při focení s gepardy ji šelmy napadly. Povalily ji na zem a kousaly ji na hlavě i do nohou. I přesto se podařilo ženě vyváznout ralativně v pořádku, i když potřebovala zašít silně krvácející rány v nemocnici. A manžel? Ten celou dobu hrozivý útok fotil a prý mu ani nedošla vážnost celé situace!

Manažer parku Dave Cantor se brání. Podle něj zvířata nejsou zlá, jen si myslela, že si s nimi přišla žena pohrát. Podle něj jsou obyčejně gepardi neskutečně přátelští a neuvěřitelně předou, když je někdo pohladí. Dave si myslí, že co šelmy mohlo podráždit, byly malé děti, které kolem gepardů neustále běhaly. 

analog ( 6. května 2012 18:56 )

analog ( 6. května 2012 18:55 )

Aha,a v nemeckych mediich to byl osmilety chlapec,ale ona ho nebranila,pry.Tresky plesky,ale jedno je jiste-alternativa,jak se levne zbavit manzelky a na fotkach vytriskat penize.Pry byl ten par ze Skotska

michalek.vojna ( 6. května 2012 18:48 )

Ahoj, na www.wikinky.cz jsem nasel zajimavy zpravodajsky clanek, co stoji za precteni, tak cau!

jahodove_ticho ( 6. května 2012 17:29 )

že ten její se jí chtěl hlavně zbavit a fotil, aby byly důkazy, že to všechno jen kočičky?

kdoasi ( 6. května 2012 16:20 )

Zobrazit celou diskusi