Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pomsta zubařky: Svému bývalému vytrhala všechny zuby

Ilustrační foto. Polská zubařka si nedokázala udržet profesionální přístup a připravila svého bývalého o zuby
 (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, Zuzana Rathouská - 
29. dubna 2012
15:32

Stomatoložka Anna Mackowiaková nezvládla svůj vztek. Když do její ordinace vkročil bývalý partner Marek Olszewski s akutní bolestí zubu, zachovala se krajně neprofesionálně. Svého nic netušícího expřítele zbavila v narkóze veškerého chrupu.

"Chtěla jsem se chovat jako profesionálka a nepodléhat svým emocím. Když jsem ho ale spatřila, jak tam leží, řekla jsem si, že je to bastard. A rozhodla se," okomentovala své selhání zhrzená zubařka.

Trestný čin, který na svém bývalém partnerovi spáchala, ji může stát až tři roky svobody. Pomstychtivá stomatoložka dala svému expříteli silnou dávku anestetik, muž následně usnul. Posléze se probudil s obvázanou hlavou. Anna Mackowiaková ho poslala ke specialistovi s tím, že se objevily nějaké komplikace.

"Tušil jsem, že něco není v pořádku. Když jsem se probral, vůbec jsem necítil zuby v dásních a byl jsem stažený obvazem. Řekla mi, že jsem měl v ústech nějaký zánět a že chvíli nebudu nic cítit, ten obvaz měl prý chránit mé dásně. Věřil jsem jí, myslel jsem, že je profesionálka. Když jsem dorazil domů a podíval se do zrcadla, nemohl jsem tomu uvěřit," popsal Marek Olszewski hrůzný zážitek.

Žena kvůli které Mackowiakovou opustil, nasadila jeho utrpení korunu. Kvůli tomu, že přišel o všechny zuby, od něj odešla. Marek tedy zůstal sám, bez zubů a navíc ho čekají vysoké výdaje. "Aby mi udělali protézu nebo implantáty mě bude stát hotové jmění," stěžuje si poškozený mladík.

petyrka ( 30. dubna 2012 07:51 )

Jen jsem se nikde nedočetla, jak dlouho už byli ex, jestli to bylo dávno (A.M. je v tom případě labilní) nebo to bylo čerstvý a co jí vlastně (kromě toho, že ji nechal) udělal.

petyrka ( 29. dubna 2012 23:32 )

myslíš, že by k ní měl ještě důvěru? Mě kdyby tohle nědo udělal, tak nejen, že bych s ním nechtěla mít nic společnýho, ale být chlap, tak ji asi zabiju a to doslova.

hugu ( 29. dubna 2012 23:08 )

Když se jim podařilo vypátrat tu doktorku(prověřovali všechny doktory v okruhu toho parku a doktorku potom poznal jeden pingl,ti poškození měli okno jak výkladní skříň)a ona uvedla motiv činu ,tak si šli sednout všichni.

petyrka ( 29. dubna 2012 21:50 )

To jen dokazuje jací jsou chlapi idioti a hovada! Zachovala se sice dost neprofesionálně a uboze, ale co čekal?! Že mu pomůže ještě mu dá na cestu obrázek popřeje dobrou chuť, až bude bezbolestně chřoupat večeři u nové baby? Jak ho mohlo napadnout k ní vůbec strčit rypák?

dobrotka ( 29. dubna 2012 21:37 )

Jak z nich teda dostali to priznani?

Zobrazit celou diskusi