Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka zamykala rok syna ve sklepě: Měl jen matraci, spacák a nočník

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, oj - 
23. dubna 2012
19:53

Škola byla pro desetiletého chlapce z Velké Británie vysvobození. Vždy když se vrátil domů čekalo ho peklo. Jeho rodiče byli krutí tyrani. Svého syna zavírali do temného sklepa. Ve stísněných prostorech měl jen špinavou matraci, spacák a keramický nočník.

Zuboženého chlapce si všimla jeho učitelka a s podezřením na týraní se obrátila na policii. Měla pravdu. Když policie objevila sklep, kam chlapce rodiče zavírali, byli i oni v šoku. „Bylo to jako žít v krabici,“ řekl chlapec o místnosti ve sklepě, která sloužila k uskladnění uhlí.

I vyšetřovatelé byli v šoku: Nikdy jsem neviděl nic podobného. To místo bylo mnohem horší než vězeňské cely. Místnost byla akorát velká, aby se do ní vešla matrace. Keramický nočník byl plný moči. Vzduch se nedal dýchat. V rohu byla miska s nějakými starými potravinami,“ popsal detektiv Matt Normanton z blackpoolské policie.

Chlapec je v současné v době v péči sociálních pracovníků. Má svůj první zubní kartáček a jako každé dítě si po škole hraje se kamarády v parku. Matka (30) a její partner (40) mají kontakt s chlapcem soudně zakázaný.

silvervoice ( 23. dubna 2012 22:37 )

Jestli si chce vzít Evropanka za muže někoho normálního, musí hledat daleko ua hranicemi Evropy i Ruska.

lennne ( 23. dubna 2012 22:08 )

 nekdy je dobre kdyz je ucitel "stoura"....

keep.smiling ( 23. dubna 2012 21:00 )

to by z toho vyšli lacino..

mesalina ( 23. dubna 2012 20:10 )

 hnus...zastřelit!

Zobrazit celou diskusi