Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo šílené vražedkyni natočil vlasy? V cele může mít molitanové natáčky

Autor: jp, simao.k - 
21. dubna 2012
05:41

Její čtyři děti našli kriminalisté mrtvé v jejím rodinném domku. Na potomky si však prý šílená vražedkyně Romana (36) nepamatuje. Na co ale nezapomíná je móda - k soudu přišla pořádně vyfintěná. Po vzetí do vazby se ostatně jako první sháněla po hřebenu... S takovou parádníci se ve vězeňská služba už dlouho nesetkala.

Vražedkyně čtyř dětí v Širokém Dole na Svitavsku Romana Z. (37) se chce asi hodně líbit. Hřeben a gumička do vlasů byla mezi prvními věcmi, po kterých se sháněla při vzetí do vazby. A když její případ začal projednávat soud, dala si práci s úpravou účesu, a nechala si poslat sukni, halenku a boty na podpatku.

„Obviněné ženy mohou mít ve vazbě u sebe jednoduché léčení jako jsou rtěnka, pudr, řasenka, tužka, pak hřeben, malé zrcátko a molitanové natáčky. Ve výkonu vazby mohou používat vlastní oděv za předpokladu, že budou mít zajištěnou jeho pravidelnou výměnu. Pokud ji obviněný nemá, tak ho převlékáme do ústavního prádla,“ uvedl mluvčí hradecké vazební věznice Václav Kárník.

I Romana Z. má samozřejmě právo na to, aby k procesu šla v čistém hezkém vlastním oblečení upravená jako dáma. Je však zarážející, že po tak těžkém zločinu na dětech jí tak moc záleží na tom, aby vypadala krásně.

S takto vyparáděnou vězeňkyní se navíc ani pracovníci vazební věznice moc nesetkávají. Skoro se chce i říci, že se Romana Z. na začátku dubna při focení reportérkou Blesku, které nečekala, vyhýbala objektivu spíše kvůli tomu, že se styděla, jak vypadá. Tehdy nepočítala s tím, že se již její snímek objeví v médiích, a tak šla k soudci nenamalovaná s nerozčesanými vlasy, oblečená od věznice vyfasované teplákové mikině a ve fádních šedých kalhotách. Nyní na procesu, kde je již upravená, se totiž kamerám a fotoaparátům už rozhodně nevyhýbá.

pgga ( 22. dubna 2012 04:03 )

You know what I wish would happen to you? You piece of you know what?...Fuck off..

pgga ( 22. dubna 2012 03:55 )

Oh .."sorry"..I know it takes you "a while" to get it tranlted..MENT" COME" from..idiot..

pgga ( 22. dubna 2012 03:54 )

Fuck You looser...go back to your filth where you ome from..

pgga ( 22. dubna 2012 03:44 )

Hm..Mexico je pro "matku" OK....otazkou ale je co s tim udela "pravo" v CR? Nic moc..co?...

pgga ( 22. dubna 2012 03:42 )

nechapu co to ma co "spolecneho" s touto velmi smutnou tragedii..kdy matka zavrazdi svoje 4 deti..

Zobrazit celou diskusi