Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražda krásná herečky: Uřízli jí hlavu a vyhodili z autobusu

Autor: INT, Monika Plachá, simao.k - 
20. dubna 2012
20:33

Unesl ji její herecký kolega se svou milenkou! A společně požadovali tučné výkupné. Pak se vše ale změnilo v hrůznou tragédii. Únosci totiž krásnou indickou herečku zabili, rozřezali a její hlavu vyhodili z okna. Důvodem k únosu byly hereččiny vymyšlené historky o její bohaté rodině.

Indií otřásla brutální vražda. Herečka ze zdejšího Bollywoodu, obdoby známějšího amerického Hollywoodu, Meenakshi Thapar (†26) byla zavražděna hereckým kolegou Amitem Jaiswalem (36) a jeho milenkou Preeti Surina (26).

Únosci si mysleli, že je dívka z bohaté rodiny

Krásná Meenakshi dostala svou první velkou roli ve filmu Hrdinka a při natáčení se seznámila s hereckým kolegou Amitem Jaiswalem. To ovšem netušila, že on a jeho milenka Preeti Surina přichystají její únos. Podle policie vylákali herečku na výlet do města Gorakhpur, kde se nachází známý buddhistický chrám.

Díky jejímu smyšlenému vyprávění nabyli totiž únosci dojmu, že kráska pochází z velmi bohaté rodiny. A proto pak za Meenakshi žádali tučné výkupné od její matky. Podle vyšetřujících detektivů se jednalo o téměř půl milionu korun.

Matce také vyhrožovali, že Meenakshi zdrogují a natočí s ní porno. Ačkoliv její matka poslala na jejich účet veškeré úspory, dcery se již živé nedočkala... Nejdříve ji uškrtili, poté její tělo odvezli do milenčina domu, kde nebohou dívku rozčtvrtili a hodili do nádrže na vodu. Vše završili vyhozením její hlavy z autobusu, který měl namířeno do Bombaje.

Policisté našli vrahy díky SIM kartě, která patřila právě krásné herečce. Aktéři hrůzného činu byli zatčeni a k bestiální vraždě se přiznali. Vražední milenci nyní byli obviněni z vraždy prvního stupně. Úřady doufají, že je pachatelé zavedou ke zbytkům těla. A bollywoodská hvězdička opět zaplní přední stránky novin ve své poslední roli...

Co je Bollywood?

Jedná se o největší filmová střediska v Indii, která vznikla jako reakce na americký Hollywood. Název byl původně neoficiální, dokonce spíše hanlivé označení Američanů a Evropanů. Jenže vžil se tak, že jej indická filmová produkce přijala za svůj. Natáčí se zde přitom ty nejdražší filmy na světě, přičemž mají bollywoodští producenti slabost především pro romantické komedie, ve kterých se často zpívá a tančí.

mortis69 ( 26. dubna 2012 06:32 )

Tak to bych Ti přál Kdyby jsi ho tam měl a dostala tu poslední křeč Neříkaj Ti náhodou NECRO?

darina1 ( 21. dubna 2012 13:55 )

ja byc souhlasila se vším jen je vyhladit

dededededek ( 21. dubna 2012 13:50 )

skoda ji byla moc hezka, mohla svyma dirkama rozdavat jeste mnoho radosti... .

enema ( 21. dubna 2012 13:07 )

No to je hnus teda. Chudák krásná holka..ještě, že jí alespoň tu hlavu neoddělili za živa. Ani by se nebylo příliš čemu divit, lidi jsou bestie

naidka ( 21. dubna 2012 11:35 )

...a už žádní romové, ale oficiálně cikáni.

Zobrazit celou diskusi