Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Co se dělo v noci po pohřbu Věcí veřejných? Šlo se na panáka!

Autor: Eva Pospíšilová, zunk - 
19. dubna 2012
06:15

Rozložila Věci veřejné a otřásla koalicí. Co udělala Karolína Peake (36) pak? Šla se veselit a relaxovat! Kritici politiky Radka Johna (57) a Víta Bárty (38) si totiž dali dostaveníčko v pražském luxusním klubu SaSaZu.

Vicepremiérka pro boj s korupcí dorazila na párty placenou McDonald’s v doprovodu manžela. Ve stejnou chvíli přijel i ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský (54), chvíli poté přišel šéf dopravy Pavel Dobeš (30), kteří také dali dali Věcem veřejným sbohem.

Všichni se tvářili uvolněně. I když tak trochu spiklenecky. Aby ne, za chvíli si už zmínění muži zapalovali cigaretku se senátorem ODS Jaroslavem Kuberou (65). Že by rebelové hledali dalšího spojence? „Neřešili jsme spolu nic, jen jsme kouřili. Já jsem tam šel na Olympic,“ dušoval se ale Kubera. Ministr Jankovský k tomu doplnil, že on byl na akci jako VIP host. Pane ministře, není ale právě takovéto pozvání jistou formou zvýhodňování? Vzpomeňte, jak dopadl soud s Bártou...

Karolína Peake párty označila spíše za relaxační. „Politiku jsme řešili krátce,“ uvedla. Kvůli únavě z klubu odešla jako první. Hektický den ji ale nakonec nedovoloval usnout a musela si vzít ještě prášek na spaní. To ministr Dobeš spal zřejmě tvrdě. Po návštěvě klubu se ještě na chvíli zastavil v dalším baru v centru Prahy.

zelena.karkulka ( 19. dubna 2012 21:56 )

podnik pro židle vedený židlema a sponzoruje mekáč

manizna ( 19. dubna 2012 13:00 )

Zlatokopka,která se chce dostát co nejvýše !

karel128 ( 19. dubna 2012 12:47 )

Co zatím přeběhlice Peake mimo bourání strany zatím ze svého koryta ve vládě jako místopředsedkyně pro "boj proti korupci"zatím udělala..? velké kulové! Jak s korupcí bojuje a o kolik ji snížila!?!? ha-ha-ha k smíchu ,rychle se přizpůsobila jako ostatní prasátka která ve sněmovně poslušně v každé straně jednohlasně souhlasí a zvedají kopýtka k tomu, co v té které straně vedoucí kanec vymyslí za debilitu ,nepřemýšlejíc zda je to pro občany dobrý a potřebný zákon.!!Hlavně že tečou statisíce a máme na splátky hypoték.Takže nevím naco je ve sněmovně tolik mlaskajících prasátek,když by jich úplně stačilo v každé straně pět!,na tu jejich hrůzu by úplně stačili a státní kasa by šetřila!! věřím,že přijde doba,kdy všechny tyto bývalá i nynější zlodějská prasátka,ničící ekonomiku našeho státu,budeme soudit za ty zlodějny a vlastizradu na etnických českých občanech...ksindl..!

arcaben ( 19. dubna 2012 11:43 )

a kteroupak DÁMU máš na mysli??Tu společenskou hru??

franta15 ( 19. dubna 2012 11:24 )

Osinku,plně s vámi souhlasím.Peak je nezkušená politická husa.Znáte někoho jiného, kdo to do 35 roků dotáhl do tak vysoké politiky,a přitom už stihl být ve 3 stranách a uskupeních?Je to politická běhna,který si z iniciativy okolo dětských hřišť v Praze udělala kariéru a pefektní job! Kam se na ní hrabete vy všichni ostatní politici,kteří jste obětovali své práci půlku života a neděláte nic jiné než zvedáte ruku podle pokynu svých "šéfů".Dějiny naší politiky nakonec přepíše několik kariéristek z VV-od Kočí,Peak, Navrátilové a další nuly z této strany.Vy,kteří jste je volili a teď budou pomáhat naší vládě,ktera z občanů dělá ty největší chudáky v celé Evropě byste všichni měli přijít 21. 4. do Prahy a tam říct svůj názor.Ať to slyší všichni,i ti kteří to budou sledovat jinde v republice doma.Tito přeběhlíci nemají od nás občanů žádný mandát a už nejde o 1 přeběhlíka.Za nějaký čas přeběhne celý Parlament a bude na základě našeho mandátu dělat úplně jinou politiku a jiný program namířený proti těm, kteří je zvolili.Je třeba dosáhnout toho,aby všichni přeběhlíci ztratili možnost hlasovat proti jejich původní straně.Nesmíme připustit další 2 roky rozkrádání našeho státu a už vůbec ne reformy v takové podobě jak je navrhla tato střelená koalice.Všichni důchodci byste tam měli demonstrovat třeba proti tomu,že Kalousek zcela bezdůvodně zrušil pro důchodce slevy na železnici,která bude mít za následek vyšší ztrátu ČD a tím vyšší dotace od státu nebo taky to,že jako pracující důchodci a OSVČ v důchodovém věku si nebudete mít možnost odpočítat slevu na poplatníka.Bez této slevy budou muset platit důchodci s malým obratem daň a přijdou o 25 tisíc Kč čistého za rok. Také není možné souhlasit s tím,důchodci "musí pochopit",že vláda nemá na valorizaci důchodů.Na začátku vláda důchodce ujišťovala,že vyšší DPH, která bude účelově určená na důchodovou reformu bude právě jim zohledněná přes valorizaci důchodů.A teď to už neplatí,stejně jako všechno co nám koalice před volbami slí

Zobrazit celou diskusi