Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topolánek o Nečasově vládě: Potápí se ti loď!

Topolánek vznesl kritiku proti směřování ODS
 (Autor: Archiv Blesku)
Autor: poe, zunk - 
15. dubna 2012
07:02

Bývalý předseda ODS Mirek Topolánek (55) se pustil do kritiky směřování této strany. „Loď se potápí, a na palubě se pořád tančí,“ nebral si servítky ve výzvě, kterou zaslal Nedělnímu Blesku.

„Je čas přestat mlčet,“ vyzývá Nečasův předchůdce. Svou výzvou, která podle něj vznikla v pátek třináctého, chce probudit nejen svého nástupce, ale i členskou základnu strany a grémium.

Topolánek prý sice chápe, že koaliční vládnutí je jako nerovné spojení pěnkavy obecné se supem mrchožravým a hyenou skvrnitou, přesto mu současné směřování a ústupky koaličním partnerům vadí. „Děláme politiku levého středu, politiku soupeřů, politiku ústupků, politiku vedoucí do pekel. Vyzývám proto k široké debatě,“ burcuje bývalý předseda ODS. Podle něj strana opustila kmenovou voličskou skupinu, aktivní důchodce, mladé rodiny s dětmi, princip rovné daně… „Mou ambicí je někde zůstat a nestydět se za to,“ tvrdí.

Zda jeho slova budou vyslyšena a ODS začne řešit svou politiku a program, který slibovala voličům, ale není jisté. Předseda Petr Nečas nechal včera dotazy Nedělního Blesku bez odpovědi.

 

01380138 ( 15. dubna 2012 19:18 )

a kdo tu lodˇ rozřezal a udělal díry

komodor ( 15. dubna 2012 18:04 )

zada ( 15. dubna 2012 16:33 )

ještě dodatek - ať si poltické strany existují, at si je platí a podporují ti co v nich sou, ale do vlády a parlemantu en slušný, inteligentní lidi, kteří budou odvolatelní za sovje přestupky a pokud se nebudou věnovat národu. Neboť stát není majetkem politických stran, ale náš - lidí! Bez lidí, žádný stát neexistuje!!!!

zada ( 15. dubna 2012 16:30 )

Tak nezdrhat))),máem iný možznosti. Přrece jim nenecháme naše rodiny "zardouseit" jejich mamonem. Finační otroky z nás nesmí udělat. Je to prostě totalita, tentokrát ne jedné strany ale všech poltitických stran zakmotrovaných !!!

zada ( 15. dubna 2012 16:28 )

Změna ano , ale jen stop vládě je málo!! prosím čtěte proč! http://vorovka.blog.idnes.cz/c/255092/Zruseni-politickych-stran-vyresi-polovinu-problemu-nas i-zeme.html aby nebyly účastny politické stŕany ve vládě a parlamentu je v 17 bodech www.sk-de.cz ve skutečné demokracii. Pokud budou politické strany vládnou, nepomůže "shození vlády". Kalousek už se těší ak se spojí s ČSSD(včetně bossů v odborech) a bude premiér! Takže změna ano, ale celková. 3.května na Vácalávku

Zobrazit celou diskusi