Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kmotr Janoušek má milenku! A ta má dítě!

Video se připravuje ...
Autor: Eva Pospíšilová, Oldřich Tichý, zunk - 
30. března 2012
05:00

Kmotr Roman Janoušek (43) je bezcharakterní silniční pirát, kterého trestá sám osud. Když opilý těžce zranil jinou řidičku a zbaběle ujížděl, byl chycen. Jeho čin měl řadu svědků. Jeden z nich měl i kameru, která odhalila další přešlap ženatého Janouška: Černovlasou sexy milenku Annu (28)! Ta dorazila k nehodě v černém terénním mercedesu.

Janoušek měl po nehodě nevídaná privilegia. Zatímco záchranáři bojovali o život ženy, kterou svým luxusním Porsche srazil, on telefonoval na všechny strany. Zavolal i svou milou.

Ta podle bot a rukavičky, kterou si nestihla sundat, přispěchala přímo z golfu. „Byla to Janouškova milenka,“ shodli se lidé z okolí podnikatele. Podle nich má jít o bývalou lobbistovu asistentku Annu Tesařovou. „Sblížili se v době, když měl krizi s manželkou Simonou,“ upřesnili zasvěcení a doplnili: „Andula má tříměsíční miminko.

Otcem je podle všeho právě Janoušek. Dohodli se, že nikde nebude figurovat jako otec, o oba se ale postará.“ Jediné, co by otcovství Janouška napovídalo, je jméno dítěte.Podle informací Blesku je to Románek.

Vyjádření údajné milenky se Blesku získat nepodařilo. Janoušek, který jinak s médii nekomunikuje, tentokrát napřed celou záležitost označil za nesmysl. Poté, co byl ujištěn, že z jeho setkání s Tesařovou existuje záznam, napsal SMS: „Nevím, kdo byl u nehody.“ Prý promluví, „až se celá věc vyjasní“.

 Případ Roman Janoušek - vše o lobbostovi a podnikateli čtěte na www.blesk.cz/lide/roman-janousek

rudyptak48 ( 1. dubna 2012 09:27 )

Jo, kdyby kopíroval úspěšné politiky... takové u nás nenajdete.

rudyptak48 ( 1. dubna 2012 09:25 )

tu raperoddrhovačku složil pro svou milovanou křivohubou gambošku Rolinz, ne...

dobrotka ( 31. března 2012 00:34 )

popocatepetl - mam takovy dojem, ze vis vic, nez jsi zatim napsal. Tak ven s tim

jahodove_ticho ( 30. března 2012 15:30 )

Zlatokopka z Rytmusova klipu

gogo ( 30. března 2012 14:53 )

Premiér Štrougal byl proti Janouškovi úplný břídil a žebrák !!!

Zobrazit celou diskusi