Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tady Janoušek začínal: Z prádelny udělal bar pro vlivné

Autor: poe - 
29. března 2012
06:09

Dnes má pražský kmotr Roman Janoušek (43), který úmyslně autem srazil ženu, luxusní sídla a ohromný vliv. Před lety ale začínal v jedné z vil v pražském Podolí, která dodnes patří jeho otci. „Z prádelny si udělal bar, kam napřed zval i nás, a pak už jen ty Bémy, Johny a další vlivné,“ vzpomínají starousedlíci.

Vila v pražském Podolí, kde Roman Janoušek podle sousedů strávil zhruba třináct let, nevypadá nijak okázale. „I když tu stále má na zvonku jméno, tak už tu nebydlí. O dům se nestará, a nás dokonce donutil se vystěhovat,“ řekli Blesku bývalí sousedé a naznačili, kterak se z Janouška stal lobbista. „Bylo to díky kontaktům, které získal coby tenisový trenér. Pak už se to jen nabalovalo,“ shodli se.

Když se Janoušek nastěhoval do domu, který dnes říká pane jeho otci, nechal udělat z prádelny bar. „Odhlučnil ho, zazdil okno, nechal tam nainstalovat klimatizaci,“ popsali sousedé. Sám Janoušek byl velký pařič. „Často jsme slyšeli rány, jak v opilosti nahoře padal. Stačily mu ale dvě hodiny spánku a byl zase svěží,“ vylíčili sousedé, kteří bydleli pod ním. Měli možnost sledovat i politické dýchánky, jejichž pravidelnými účastníky byli prý jak Pavel Bém, tak i Radek John a další. „Ať neříkají, že sem nechodili. Řešilo se tu prakticky všechno, co se nakonec i stalo,“ svěřili se sousedé.

John nicméně odmítl, že by se dýchánků u Janouška zúčastňoval. „Nikdy jsem tam nebyl, ani nevím, kde dřív bydlel,“ řekl Blesku. Prý zná Janouška ještě z doby, kdy byl tenisovým trenérem, a ne lobbistou.

A proč že se vlastně z podnikatele Janouška nikdy nestal politik? „Oproti Bémovi neměl dar mluvit. Raději měl ta zákulisní chapadla,“ uzavřeli lidé z domu, který Janoušek opustil v roce 2009. Dnes bydlí jen o kousek dál v honosné vile, která má hodnotu zhruba 100 milionů.

 

imrich ( 29. března 2012 23:18 )

no vidíte, a titul získal na PF UK, tedy v Praze

imrich ( 29. března 2012 23:14 )

a pak se jako stane, co? vyhrajou socani a lobbisti jako jsou soudruh Šlouf, Tvrdík apod. to potáhnou dál stejně jako teď, ostatně pan Janoušek je velký kámoš s panem Hulínským pražským bossem ČSSD

cid2000 ( 29. března 2012 16:00 )

Všem současným politikům je jedno, kde vzal tento mafián peníze.Raději se neptají.Vědí jak je získal a, kdo jej kryje celé roky!!!Kmotr Janoušek s manželkou jsou spodina slušné společnosti!!Zatím jsem nikde nezaznamenal jméno, který vysoký policejní důstojník vedl na služebně po předvedení vyšetřování s kmotrem Janouškem a jeho právníkama?Jak se jmenuje a jak mohl udělat to co udělal a proč s mafiánem Janouškem takto protekčně zacházel jak v rukavičkách?V USA by byl zastřelen na útěku nebo ihned vzat do žaláře po dopadení bez šance na propuštění zadním vchodem a úsměvěm!!Je někde info o této osobě už vyšetřujícího policisty?Nikdo se o této osobě ze strany policie nevyjadřuje.Někde musejí ležet podepsané protokoly se jménama zůčastněných osob výslechu z obou stran atd?Mega prasácky odvedená práce policie!!!!

vungtao ( 29. března 2012 15:10 )

Jak víme z literatury, z hlediska vyššího principu mravního yločin na těhle zločincích není zločinem.

cotonice ( 29. března 2012 15:02 )

Proč nikoho nezajímá ,kde vzal Janoušek sto melounů na vilu? Z jeho práce to určitě není !Logicky okradl nás všechny.Od prasete se nedá nic jiného čekat.Já jen doufám ,že se v tomhle národě najdou opravdoví chlapi a někde mu pořádně zmydlí hubu,aby si pamatoval ,že krást ,lhát a najíždět do lidí se nemá!

Zobrazit celou diskusi