Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Českou holčičku postřelil slovenský myslivec! Život jí zachránila šňůrka od mikiny

Lucka měla obrovské štěstí
Lucka měla obrovské štěstí  (Autor: Reprofoto TV Joj)
Autor: ČTK, INT, vk - 
27. března 2012
13:28

Po tréninku mladých cyklistů si s kamarádkami zrovna hrála na hřišti a houpala se na houpačce, když najednou ucítila v rameni ostrou bolest. Dvanáctiletá česká holčička si nejdříve myslela, že do ní narazil pták. Později se ale zjistilo, že ji zasáhla zbloudilá kulka, kterou vypálil myslivec, když lovil lišku.

Incident se stal v obci Dolní Ohaj na jižním Slovensku. Školačka Lucie měla štěstí, vyvázla jen s lehkým poraněním. Kulka totiž neměla takovou razanci a zachytila se na šňůrce od mikiny, kterou měla dívka na sobě. „Z ničeho nic mi najednou něco napálilo do ramene. Strašně jsem se lekla, potom jsem uviděla, že tam mám krev... Nic jsem neslyšela, ale cítila jsem, jako by do mě narazil míč,“ prohlásila dívka. „Přiběhla za mnou v šoku a myslela si, že do ní vrazil nějaký pták,“ dodal otec Lucky.

Jak uvedla slovenská televize Joj, střelu vypálil myslivec, který lovil lišku. O nehodě se dozvěděl až později a ihned se přihlásil úřadům. Muži, který zřejmě byl od Češky vzdálen několik kilometrů, teď hrozí trest. Policie totiž celý případ vyšetřuje jako ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

jaramila ( 28. března 2012 16:34 )

Jóóóóóóóó !!!!!!!!!!!!!!

bibicek ( 28. března 2012 08:43 )

Fotogalerie: 2/4 Střelu přibrzdila kulka od mikiny..... Opravdu zázračná kulka!! Co kdybyste si to po sobě někdy četli ?? Schováváte se raději za zkratky (INT, vk), že???

dobrotka ( 28. března 2012 06:30 )

Myslivec byl vzdalen nekolik kilometru??????? Tak to maji slovensti myslivci nejake zvlastni zbrane s dlouhou drahou doletu

mutaky ( 28. března 2012 00:24 )

Nemohl tušit, kam to doletí?!!!! Dobrý by bylo, kdyby se na to vysr.al úplně!

jurajjanosik ( 27. března 2012 20:33 )

Asi sa podobala na diviaka

Zobrazit celou diskusi