Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Byl mafián Janoušek pod vlivem drog? Policie mlží

Autor: ljš - 
25. března 2012
15:28

Skandál, ze kterého v Česku mrazí úplně každému. Kmotr Janoušek srazil namol opilý ženu, do které předtím naboural. Od nehody navíc ujel. Do médií ale unikla informace z policejních zdrojů, že mafián byl údajně zdrogovaný. Zda mu byl proveden test, však šéf pražské policie říct odmítá.

 

"Konali jsme nadstandardně rychle. Naším jediným cílem je zajistit co nejvíce důkazů," to pořád dokola opakuje šéf pražské policie Martin Vondrášek. Jednotlivé kroky však odmítá komentovat, protože prý kvůli probíhajícímu vyšetřování nemůže.

Jenže otázek je stále víc. Václav Moravec ve svém pořadu v České televizi řekl, že se objevily informace pocházející z policejních zdrojů, podle kterých byl Janoušek v době nehody pod vlivem drog. Policisté mu údajně provedli test, který byl pozitivní, Vondrášek to ale potvrdit odmítl. Proč je informace o míře alkoholu v krvi zveřejnitelná a ta o pozitivním, či negativním testu na drogy ne? Na to nikdo z policejních mluvčích neodpověděl.

Video  Lobista Janoušek se snažil utéct zadním vchodem  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

V době zadržení policií tedy několik minut poté, co v pražské Michli přejel jednapadesátiletou ženu, nadýchal pražský kmotr 2,2 promile. Podle dostupných informací byl pak převezen na lékařské vyšetření, kde mu měla být odebrána krev. Spekuluje se však také o tom, že Janoušek krevní test odmítl.

dobrotka ( 25. března 2012 21:12 )

jo, tech naivek existuji tisice. Uvidis je pri volbach

pomellato ( 25. března 2012 21:11 )

To co předvedla policiie ukazuje,jak hluboko nás demokracie po česku zarazila do sraček.Z toho se jen tak nevyhrabem.To bude hodně bolet.

dobrotka ( 25. března 2012 19:43 )

Tak napred zacali beckari - B - Barta, Bathora, Bartak, Bem, A ted je k tomu Ja-Ja Takze BA-JA-JA, ale princ to neni

valda1 ( 25. března 2012 19:40 )

Za komančů by byl okamžitě za mřížemi.

dobrotka ( 25. března 2012 19:38 )

Myslis, ze naveky klid? Jednoho zlikvidujes a deset dalsich se vyvali

Zobrazit celou diskusi