Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šílená jízda na pouti: Tříletá holčička vypadla z kolotoče!

Vteřiny hrůzy na pouti v Texasu: Tříletá holčička vyklouzla z atrakce, létala vzduchem a skončila několik metrů daleko!
Vteřiny hrůzy na pouti v Texasu: Tříletá holčička vyklouzla z atrakce, létala vzduchem a skončila několik metrů daleko!  (Autor: Youtube.com)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
17. března 2012
19:43

VIDEO: Tahle reportáž z pouti je opravdu děsivá. Zatímco na Matějské v Praze se nedávno rozlomila sedačka atrakce pod dvěma mladými slečnami (21), v Texasu vypadla ve velké rychlosti z kolotoče dokonce tříletá dívenka! Snažila se udržet, nakonec jí však uklouzly ručičky a skončila několik metrů od kolotoče. Jen včasný převoz do nemocnice jí zachránil život.

Horor místo zábavy. Tak dopadla návštěva poutě v Texasu pro mladou americkou rodinu. Na atrakci Techno Ride Jump se vydala zprvu ze svými dětmi i jejich matka, nakonec se však zalekla a nechala děti, aby se svezly samotné.

Osmiletý hoch měl dohlížet na svou tříletou sestřičku. Ta se však z atrakce vysmýkla a následovaly vteřiny zděšení. Holčička se chvíli držela rotujícího kolotoče, její slabé ručičky ji však nakonec zradily. Letěla osm metrů daleko!

Nyní se z těžkých poranění hlavy, krku, zad i končetin zotavuje v nemocnici. Provozovatel zábavního parku se však brání: Výškové parametry pro danou atrakci splnila. Jenže na kolotoč nastoupila bez doprovodu dospělého...

Texaští politici po shlédnutí hrůzného videozáznamu nyní tlačí na změny v legislativě, aby byly kontroly na poutích podstatně přísnější a přešetřily se i regule pro jednotlivé atrakce. Za daného stavu prý hrozí, že příště nebude mít nějaký návštěvník takové štěstí, aby podobný pád přežil.

Video Drama na pouti: Tříletá holčička vypadla z atrakce - Youtube.com
Video se připravuje ...

e.44 ( 18. března 2012 16:49 )

Tak napsali blbost i tam a Blesk jí bez přemejšlení opsal. Tohle skutečně není tříleté dítě. Mám čtyřletého vnuka. Ve školce patří mezi největší, ale proti té "tříleté dívce" je trpaslík. Řekla bych, že jim tam vypadla jednička. Drobná třináctiletá dívka by to mohla klidně být. To dítě rozhodně na míň jak deset let nevypadá.

to-snad-ne ( 18. března 2012 13:08 )

Možná by stálo za to, zjistit si občas významy některých rčení . Když už je někdo používá, měl by je užívat na správném místě: mazat med kolem pusy (huby, úst) = lichotit někomu Nevšimla jsem si, že by článek někomu lichotil...

prskolet ( 18. března 2012 11:44 )

Hele lidi,divím se,že jim to vůbec někdo baští... to dítě na záznamu Na 100% nemá 3 roky a na podobné kolotoče a atrakce je vžýšková míra 150 cm i v Americe.. Mažou nám tu med okolo pusy...

lultimoamore ( 18. března 2012 11:15 )

to už opravdu nemáme vlastní horory ?

zlobit ( 18. března 2012 10:18 )

Ježiši, to snad není možné, máma se zalekla a děti tam pustila. To snad není ani možné, co je to za rodiče.

Zobrazit celou diskusi