Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Afgánská dívka se otrávila jedem na krysy: Musela žít s násilníkem

Mladá Afgánka Gulnaz byla znásilněna, odsouzena a ve vězení na podlaze pak porodila.
 (Autor: Youtube.com, Archiv Blesku)
Autor: INT, Monika Plachá - 
15. března 2012
06:21

Afgánská dívka Gulnaz (21), která byla odsouzena ke třem letům ve vězení za to, že byla zneužita, musela čelit dalšímu peklu. Násilník se podle soudu měl stát jejím manželem.Manželství ovšem dívka nevydržela a otrávila se jedem na krysy.

I přes to, že byla Gulnaz znásilněna, dopustila se podle afgánských zákonů nevěry a byla odsouzena ke třem letům ve vězení. Po odsezení trestu ji však čekal další šok. Gulnaz si podle nařízení soudu musela vzít násilníka, aby zachovala čest rodiny a zabránilo se skandálu.

Podle afgánského zákona může viník uniknout trestnímu stíhání, když si oběť vezme za ženu. Na internetu se teď vytváří různé petice a skupiny, které jsou na straně Aminy Gulnaz a nesouhlasí se zákonem, který umožňuje páchat takové ohavnosti na ženách. Petici podepsalo více než 1000 lidí.

Amina si intenzivně stěžovala své matce, že je na ní manžel zlý a bije jí, matka ji poradila aby byla trpělivá. Možná kdyby dostala jinou radu mohla být ještě naživu.

e.44 ( 15. března 2012 12:42 )

A budeme tady mít těch problémů podstatně víc, jestli si sem necháme tyhle fanatický pomatence nalízt.

mortis69 ( 15. března 2012 08:46 )

Takže,až se nějakej takovej magor odpálí v marketu,kde zrovna budeš nakupovat,nezapomeň mu políbit vnitřnosti.Myslíme si,že se nás to netýká a přitom se rozlejzaj po celým světě.Stačí,že takovej zastřelí svojí dceru jen proto,že se chová normálně viz Německo.

rendyx111 ( 15. března 2012 08:13 )

 Ne dění v těchto zemích mě je opravdu,ale opravdu ukradený...tady máme svých problémů dost.

mortis69 ( 15. března 2012 08:11 )

Asi nesleduješ dění v týhle zvrácený společnosti magorů.Když chtěj,by se jim aláh odměnil,tak ať za ním jdou,ale sami.Nikdo je na Zemi nedrží.Stačí se opásat výbušninou,odejít do pouště(nejlépe doprostřed)a zmáčknout spoušť.Pak je cesta k tomu jejich blboj bezpečná.

rendyx111 ( 15. března 2012 08:01 )

 A v Bangladéší skočila zoufalá žena pod rykšu...takovou tam nemáte?Taky by to mohl být srdceryvný článek...

Zobrazit celou diskusi