Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na farmě v Čakovicích byli otroci: Otrokář je spoutal řetězy a nutil k práci

Tento muž na své farmě věznil dva spoutané lidi
Tento muž na své farmě věznil dva spoutané lidi  (Autor: Reprofoto Prima)
Autor: rvs - 
12. března 2012
09:36

Otrokářská farma jen několik kilometrů od Prahy! Její majitel (37) v ní na okraji Čakovic násilím držel řetězy spoutaného muže a ženu, které údajně bil a nutil k otrocké práci.

Případ včera odpoledne na policii nahlásil jeden z uvězněných, kterému se z »otrokářské farmy« podařilo utéct. Asi padesátiletý silně zbitý muž popsal, že v čakovické Kostelecké ulici zůstala jeho přítelkyně, spoutaná řetězy. Na místo okamžitě vyjeli policisté, ženu skutečně našli a spolu s hasiči ji osvobodili. Po chvíli dopadli i pachatele.


„Policisté pohotovostní motorizované jednotky v blízkosti místa vypátrali podezřelého muže, který se u následného výslechu ke spoutání obou poškozených přiznal,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

»Otrokář« na policii podle informací TV Prima tvrdil, že oba spoutaní jsou bezdomovci, kteří mu na farmě kradli železo a pak ho prodávali do sběru. Tím, že je spoutal a uvěznil, se je prý snažil přinutit, aby si škodu odpracovali. Jak dlouho dvojici na farmě věznil a čím vším si museli jeho »otroci« projít, zatím není jasné. „Okolnosti celého případu nyní prošetřují policisté,“ dodal policejní mluvčí.

zelena.karkulka ( 12. března 2012 20:03 )

nějaký zajímavý sado maso,ale něco jinýho je,když o tom někdo sní a pak to zažije

krtekub ( 12. března 2012 18:25 )

Spěje to k: Cucui, Jasutaka - Konec stříbrného věku - http://tracker.cztorrent.net/torrent/cucui-jasutaka-konec-stribrneho-veku/176932

knkn ( 12. března 2012 17:51 )

Posílám Vám část diskuse, která mě zaujala k dnešnímu článku v rozhovoru s jednou soudkyní -která odchází do penze (tuším vrchního sudu), kde se vyjádřila k tomu, že se jí nechce žít v tomto státě, který dělá silnou AGRESIVNÍ ANTISOCIÁLNÍ POLITIKU: Kalousek, Nečas, Klaus adal.... Mimo jiné se tam psalo o tom, že v zákoníku práce je mimo jiné taqké novelizace k půjčkám a lichvářům: zkráceně: pokud si na Vás někdo vymyslí, že Vám půjčil "majlant" a přivede si k tomu jakéhokoli svědka- situace se projednává, jako kdyby to bylo sepsáno na papíře.čili: LICHVÁŘŮM BUDE STAČIT POUZE TVRZENÍ, ŽE MĚLI S DLUŽNÍKEM POUZE ÚSTNÍ DOHODU, KTERÁ BUDE MÍT STEJNOU PLATNOST,JAKO DOHODA PÍSEMNÁ- vÍM, ŽE JE TO TO HROZNÉ, nesmyslné, ale najděte se dnešní ranní zprávy na internetu,cca kolem 10.hod-JE TO TAM ! POSÍLÁM TU ČÁST JEDNÉ DISKUTUJÍCÍ: já této infarmaci opravdu věřím, vše tomu, co jsem se dočetla na zatím ještě ne zcela cenzurovaném internetu naznačuje. Víte, že žijete v zemi, která byla skupinou amerických investorů vybrána jako experiment, kam až jsou Češi ochotni klesnout bez odporu a až čemu jsou ochotni se podvolit? Tento experiment byl sjednán s Václavem Klausem hned po revoluci, proto tak vystřelil raketově... nahoru v jeho kariéře. Zaplatili mu dokonce i psychology a poradce a to vše proto, aby vytvořil co nejefektněji tu nejmocnější konzervativní stranu typu fašistky Tacherové a uchopil moc v zemi a začal zavádět to, co se nepodařilo v Británii. Češi byli vybráni z důvodu nízké schopnosti fyzického odporu, což bylo pro americké investory, kteří si tento pokus objednali, rozhodující. Bylo nutné vybrat národ, který nebude příliš agresivní v poslední fázi experimentu při očekávaných sociálních nepokojích. Češi byli vybráni také proto, že jejich vlastnost zaprodat za vlastní loajalitu svého bližního, je nebývale silná. Najde se u každé národnosti, ale Češi jsou individualisté s nízkou soudržností. Navíc po nadvládě silně autoritativního socialistického státu měli američtí

moiaza ( 12. března 2012 16:44 )

Modrá vláda se svými pohrobky nás do toho otroctví stejně nakonec dovede. Ti dva už budou mít praxi, proto je to otroctví nebude tak bolet. Kalousek už nastartoval hubení důchodců a bude pokračovat dál.

znalec ( 12. března 2012 12:56 )

věřím tom, že to byli houmelesové, kteří na farmě ukradli co mohli a odnášeli do sběrny, jediná obrana okradeného majitele byla si je podržet, aby si zlodějnu odpracovali.Minulý týden jsem byl v jedné sběrně odnést časopisy , kde byly pod hromadou železa vidět poklopy na kanály, ty tam určitě nikdo z domova nepřinesl...

Zobrazit celou diskusi