Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná Indka a šílený Afghánec: Odmítla si ho vzít, tak ji ubodal

Fotografie
 (Autor: internal)
11. března 2012
05:59

Indka Paimana Khanjar měla chvíli před svatbou. Snoubenec z Afghánistánu ji ale brutálně ubodal. A to jen kvůli tomu, že chtěla ze sňatku vycouvat.

Snoubenci Paimana Khanjar a Hussain Khill šel večer v Dillí nakupovat a cesta se změnila v peklo. Khill zjistil, že teta Khajnar s jejich sňatkem nesouhlasí a že Paimana si ho tedy nevezme. Khill měl zlomené srdce, a když jeho snoubenka odmítla procházku, brutálně ji ubodal. Devět z deseti ran bylo do horní části těla, ta poslední do nohy.

Když se Khajnar dlouho nevracela, teta byla znepokojená. Mrtvolu dívky našla sousedka v kaluži krve, nůž jí trčel z břicha.

mortis69 ( 16. března 2012 05:56 )

Takže poslední rána byla do nohy.Proč jí potom trčel z břicha?To je jako odpálil se a našli ho s kulkou v zádech.Omyl novináře pochopím,ale věčné omlouvání těchto patvorů (rozuměj muslimů) mi nejde na rozum.Jen zneužívají humanity a pacifizmu evropských států k tomu,aby se rozlezli tam,kde si můžou diktovat a bezostyšně se v klidu množit.

lipno ( 11. března 2012 13:41 )

Už brzy to vyjímky NEBUDOU!

gioconda ( 11. března 2012 12:32 )

Když nám doslouží auto, tak ho sešrotujeme, ten samý vztah jako my k věcem mají slimáci k ženám a životu obecně.. Neslouží jim, sešrotovat...

gioconda ( 11. března 2012 12:29 )

Nemáš pravdu - u nás to jsou výjimky, tam je to obecné... muž vlastní ženu, protože je jí dle Allaha nadřazen. Když ji zrovna neubodá, tak jí časem utluče.

marie60 ( 11. března 2012 07:38 )

Dobré ráno S takovými pošahanci není radno si nic začínat.Teta asi poznala co je to za magora a neteří ho rozmluvila, pak to takhle dopadlo . U nás to však není jiné, vždy se najde nějaký cvok, který by chtěl někoho vlastnit a radši toho dotyčného zabije.Hrůza hrůza.

Zobrazit celou diskusi