Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nagyovou jsme poprvé viděli až u státnic, tvrdí spolužáci z UJAKu

Autor: simao - 
8. března 2012
05:00

"Nagyová měla studovat s námi, ale my, co jsme studovali pět let poctivě, jsme si jí nevšimli," říká v úvodu svého svědectví o vysokoškolských výkonech Jany Nagyové, pravé ruky premiéra Nečase, jeden z absolventů Univerzity Jana Amose Komenského, v novém čísle časopisu Reflex.

Jana Nagyová, pravá ruka premiéra Nečase, se nejen ve škole údajně vůbec nevyskytovala, na závěr "studia" se však u ní objevil další problém, který pálí řadu jak spolužáků, tak lidí z politiky - odfláknutá závěrečná práce. Již dříve Reflex odhalil, že dokonce opsaná z internetu.

"Ať vrátí diplom. Nebo ať napíše novou práci," konstatuje jeden z jejích spolužáků a absolventů soukromé pražské univerzity J. A. Komenského. "Tohle je totiž podvod."

Na schůzku s redaktorkou Reflexu dorazil se čtyřsetstránkovou diplomovou prací, aby demonstroval, za co dostal stejný titul, jako Jana Nagyová.

Se šéfkou Nečasova kabinetu se ve škole příliš nesetkával, stejně jako další její spolužáci z ročníku. Poprvé ji prý viděl až u státnic. Tenkrát na Nagyová přišla v doprovodu šéfa katedry a vedoucího její diplomové práce Radka Mezulánika. Před komisi šla jako první, dokonce prý dostala otázky vybrané přímo na tělo.

Případ Nagyová navíc škodí pověsti celé školy. Ti, co studují poctivě, těžko protekci pro známé osobnosti snáší. Univerzita prý práci Nagyové opět prověřuje.

Více o cestě Jany Nagyové k magisterskému titulu v aktuálním čísle týdeníku Reflex.


loft ( 10. března 2012 20:50 )

Samozřejmě že je zvolí -TI, KTEŘÍ SE Z TOHOTO MARASTU MAJÍ DOBŘE, MAJÍ MOŽNOST BEZOSTYŠNĚ KRÁST A PODVÁDĚT, JSOU U KORYT A CHTĚJÍ STÁLE HRABAT- TI JE BUDOU VOLIT ZASE.

loft ( 10. března 2012 20:47 )

Ti největší DAREBÁCI a LIDÉ BEZ SKRUPULÍ VLÁDNOU bohužel TÉTO ZEMI.Čím to je, že se mi do zvonění s klíči nechtělo a nadšená jsem z toho dění nebyla? ASI SPRÁVNÁ INTUICE (pro zpřesnění-nikdy jsem zařaz.v žádné straně nebyla).PROTO MI NEJDE DO HLAVY, ŽE SE NAŠLO TOLIK LIDÍ, kteří byli ochotni ze sebe dělat na Václaváku šašky. Dnes se z toho mají dobře akorát - Kožení, Klausové, Topolánci, Grossové, zloději miliardových částek, kterým Klaus uděluje "odpuštění" jak na běžícím pásu v kostele ( tam je to ale za Otčenáše), narozdíl od milostí od Klause a nevystudovaní lempli-kteří měli tu možnost podvádět i dříve jako Naguová, mladí Mrázci, jsem přesvědčen že Vere-ška, Kucha-řová ( studentky z Plzně) apod.Jak je možné, že tohle vůbec prošlo? Bordel se od r.89 zvyšoval mílovými kroky. A bylo dost chytrých lidí, kteří dobře předvídali, že to dopadne tak, jak to dopadlo. Ti,co byli u moci sklízelí bak-šiš za to, že zbídačují rychle a jistě tuto zemi, že umožní darebákům královsky podvody zbohatnout(protože se vezli a bohatli nimi)a na druhé staně za to museli zbídačovat ty druhé do úmoru- k čemuž také došlo. Dále se našlo spousta dalších blb-ců, kteří se za to ještě klaně.něli havlovi a vzdávali mu -úctu - Havel-prvopočátek této zkázy, na niž již navázali další darebáci. JSME ve VELKÉ PR-DE-LI a DLOU-HO TAM BUDEM, JESTLI NE STÁLE. Takovouhle budoucnost jste "zvoníci" s klíči připravili Vašim dětem ( pokud ji vůbec budou mít, a nestihne je do dspělosti někdo na ulici zav-raždit, nebo unést - běžné jevy v této zemi ! Tato země je v pr-deli a štve mě, že je mi 50, jinak se tady na to všechno vys--...a emigroval pryč z největšího bor-delu v Evropě !!!

jamee ( 10. března 2012 19:38 )

ODS jako vždy v čele podvodů ničeho se neštítí, je to na zvracení a vsďte se, že je zase někteří tupci zvolí a některé (přes podvody se služebním vozidlem)dokonce samo ODS navrhuje na presidentku zlatí komunisté............

komin ( 9. března 2012 18:23 )

cerny latex na sobe a bic nad hlavou v ruce dominy Nagyove Petas miluje

andrea68 ( 8. března 2012 22:48 )

Ta přece na studium neměla čas, protože dřela jako kůň v jiném oboru, no a jak je vidět, tak jí to možná zůstane až do penze.

Zobrazit celou diskusi