Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Autobusák mě nutil hladit mu penis, řekla dívka o sexu na konečné

Autor: simao, Zbyněk Schnapka - 
15. února 2012
14:03

Sexuchtivý zvrhlík řidičem autobusu? Vše tomu nasvědčuje! Soud opět otevřel případ klatovského autobusáka Pavla Š. Ten před pěti lety na konečné autobusu údajně opakovaně zneužíval dvě školačky (tehdy 13 a 14 let). Jedna z dívek ve středu u soudu popsala, jak musela muži třít jeho penis.

Řidič autobusu Pavel Š. čelí závažnému obvinění - v letech 2007 a 2009 údajně opakovaně sexuálně obtěžoval nezletilé školačky. Na autobusovém nádraží v Klatovech, konečné zastávce v nedalekých Lubech, i na výletu v Sušici.

Jeho případ se po pěti letech dostal před soud. Tehdejší oběti, Lucie K. a Michaela P., jsou již starší osmnácti let, v inkriminované době jim však bylo 13 a 14...

Vzal moji ruku a přiložil ji na svůj penis

"S panem Š. jsme se poznali v autobuse. Byl na mě milý. Když na točně v Lubech vystoupili poslední cestující, tak mě pozval na zadní sedadlo," zahájila Lucie K. svou výpověď.

"Řekl mi, ať si hraju s jeho pohlavním údem. Moc se mi nechtělo. Vzal moji ruku a přiložil ji na svůj penis. Tak si vlastně pomáhal," uvedla jedna z údajných obětí chlípného autobusáka.

Řidič se prý dívku snažil i osahávat. "Sahal mi také pod tričko na prsa a do podbřišku." K sexuálnímu styku ji však prý nenutil. Obtěžoval ji však opakovaně - zhruba sedmkrát. Průběh byl vždy podobný, tření pohlavního údu končilo vyvrcholením. Jen místa se střídala.

Holky si vše vymyslely, tvrdí řidič

Státní zástupce Jan Hrubý však prozradil,  že sex měl mít řidič ve svém klatovském bytě s druhou dívkou, Michaelou P. Ta však u soudu zatím svědčit nebyla, a tak zůstává tahle otázka nezodpovězena.

Obviněný autobusák se mezitím nařčení brání. Holky si prý vše vymyslely. Tuto variantu však odmítla přivolaná soudní znalkyně, která označila výpovědi holek za věrohodné. O pomstu prý v procesu nejde.

Video Lucie K. během soudního řízení s klatovským autobusákem, který ji údajně před 5 lety opakovaně zneužil - Zbyněk Schnapka
Video se připravuje ...

Již dříve se ukájel na veřejnosti

Nejsou to však první problémy, které nyní již propuštěný řidič Pavel Š. měl. Již v 80. letech byl přistižen při ukájení se na veřejnosti především na západě Čech. V Karlových Varech, ale i ve vlacích v Chebu a Plzni.

V jednom případě šlo dokonce o onanování před dětmi v dětské léčebně. Za delikty v rozmezí let 1982 a 1988 byl čtyřikrát odsouzen za výtržnictví. Od té doby však soudnímu stíhání čelit nemusel. I když si na jeho nevhodné chování k ženám stěžovaly některé cestující.

Nyní, zdá se, spadla klec. Závěr středečního soudního přelíčení je však následující: 21.3. se soud sejde znovu, obhajoba požaduje předstoupení i druhé očité svědkyně, Michaely P.

miglandc ( 9. června 2012 14:02 )

Nevěřím že je nutil.To je taková známá výmluva která holkám vždy projde ale kyby taky byly za to trestány,daly by si vedší pozor..

jahodove_ticho ( 16. února 2012 23:47 )

tak moc se jim to nelíbilo, že si to zopákly holky několikrát

discovery ( 16. února 2012 11:33 )

Asi vůl a krávy.

e.44 ( 16. února 2012 00:42 )

Taky se mi to nezdá. Kdyby to ty holky nechtěly, tak proč by s ním v autobuse na konečné, nebo jinde zůstávaly a normálně nevystoupily? Pokud si to teda celý nevymyslely Na to, aby o tom dokázaly v současnosti věrohodně vypovídat, i když se to třeba vůbec nestalo, už maj určitě sexuálních zkušeností dost.

zelena.karkulka ( 15. února 2012 19:52 )

měli jezdit tágem?

Zobrazit celou diskusi