Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obecná škola v Benešově: Chlapci (13) přimrzl jazyk k zábradlí

Video se připravuje ...
Autor: šim, ČTK - 
3. února 2012
17:09

Scéna jako vystřižená ze Svěrákova filmu Obecná škola se odehrála v pátek odpoledne na Benešovsku. Záchranáři z Votic vyjížděli k třináctiletému chlapci, kterému přimrzl jazyk k zábradlí.

Dispečink podle ní dostal ve 14:30 hlášení o chlapci, kterému přimrzl jazyk k zábradlí a po odtržení krvácel. "Záchranáři chlapci jazyk ošetřili a transportovali jej na kontrolu do benešovské nemocnice," řekla mluvčí záchranné služby Tereza Janečková.

Chlapec se nejspíše inspiroval scénou v kultovním filmu Obecná škola, v nichž ředitel v podání Rudolfa Hrušínského před olizováním zábradlí varuje, což samozřejmě rošťáky přesně k tomuto vybídne. Skončí to tím, že tři výtečníci na zábradlí přimrznou a odtrhávat je musí pomocí hořáku.

A proto Blesk.cz společně s ředitelem školy varuje: "Neolizujte železné zábradlí, neolizujte ani namrzlé kliky dveří.  Konec hlášení!"

alzbeta59 ( 3. února 2012 22:25 )

Ahoj Zkrat, nevim kde jsi ale v Brne je -13 ZKus to znovu a dej mi vedet

alzbeta59 ( 3. února 2012 20:24 )

normalne na to staci hrnicek teple vody, jsem v soku ze neco tak banalniho se dostane do novin

tryskomys ( 3. února 2012 19:27 )

Co takhle vyhlásit soutěž pro naši vládu....kdo z nich se dýl vydrží neodtrhnout.....aspoň by pobavili a zviditelnili se.

ylatouf ( 3. února 2012 18:30 )

Jak je tady v tom státě zvykem může za to ředitel,učitel,školník,ministerstvo školství,ministerstvo vnitra jen ten blbec co si toho zábradlí líznul ne.Jeho rodiče budou žalovat stát o odškodné ve výši několika milionů.

Zobrazit celou diskusi