Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyděrači ho svlékli a odvezli do lesa, kde s omrzlinami bloudil dva dny

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Kateřina Moravcová, Kjos - 
31. ledna 2012
15:21

Dva dny bloudil v lesích na Mariánskolázeňsku nahý muž (31). Vyčerpaného a s omrzlinami na nohou ho v Pěkovicích našli až pracovníci mrazíren. Přivolaným záchranářům pak tvrdil, že ho do lesa zavezli neznámí muži.

Tam ho prý také zmlátili, svlékli a nechali napospas osudu. Policie po únoscích pátrá.

Jako přízrak musel vypadat zcela vyčerpaný a nahý muž, který údajně dva dny hledal z lesa cestu do Mariánských Lázní. V pondělí se z lesního labyrintu vymotal a objevil se na náměstí obce Pěkovice, kde ho zahlédli pracovníci mrazíren z nedaleké Teplé. Ti mu také zavolali záchranku a poskytli náhradní oblečení.

„Na naší linku jsme přijali hlášení, že máme přijet ošetřit muže, který má omrzliny a modřiny. Muže jsme ošetřili a odvezli do nemocnice. Jeho zdravotní stav nebyl vážný a předpokládáme, že za pár dnů pacienta pustíme domu,“ potvrdila mluvčí záchranky Barbora Silná.

Záchranářům pak zraněný tvrdil, že ho do lesa odvezli cizí muži, kteří ho údajně zmlátili. Vše prý kvůli hádce o dívku. Bitka se ale podle místních měla odehrát přímo ve vsi. Sami lékaři se pozastavují nad tím, jak muž mohl několik dnů v takových mrazech přečkat a vyváznout jen s lehkým poraněním. Podle informací Blesku byl muž pod vlivem drog a je možné, že si celou událost vymyslel. I přesto se případem zabývají policisté.

„Pacienta jsme vyslechli a po pachatelích pátráme,“ řekla pouze policejní mluvčí Andrea Pomichalová.

jotopir ( 31. ledna 2012 18:19 )

To by mě zajímalo, kde jsou v čechách lesy, kde se nedojde do hodiny k silnici a do dvou hodin do vesnice...

gevi ( 31. ledna 2012 17:34 )

Na 99% by v současném počasí za dva dny a dvě noci nahý zmrzl.

andrea666 ( 31. ledna 2012 17:20 )

a měl omrzlou i bambuli

Zobrazit celou diskusi