Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brit (24) dobrovolně odešel do džungle: Rozhodl se žít jako Tarzan!

Novodobý Tarzan žije stále v africkém pralese a čeká, kdy si ho všimne Hollywood
Novodobý Tarzan žije stále v africkém pralese a čeká, kdy si ho všimne Hollywood  (Autor: Foto Profimedia.cz)
Autor: INT, hor - 
30. ledna 2012
20:31

Novodobý Tarzan! Brit DeWet du Toit (24) opustil dům i práci v Anglii a vyrazil do Jižní Afriky. Nezamířil však do města, ale rovnou do pralesa. Tam žije ve společenství několika opic a slona. A doufá, že si ho všimne Hollywood.

DeWet pracoval v bezpečnostní agentuře, v britském Manchesteru hlídal prodejnu. Měl ale jiný sen. Žít jako Tarzan! Rozhodl se, všechno opustil a vydal se do Afriky. „Jsem jako Tarzan. Můj nejlepší přítel je slon Shaka a s opicemi, zebrami a krokodýly jsem strávil víc času než s lidmi. Lidé mohou říct, že jsem blázen, ale to je to, pro co jsem se narodil,“ uvedl pro časopis Daily Telegraph DeWet, kterého reportéři navštívili přímo v džungli.

Ještě před pár týdny pracoval jako ochranka v obchodě Ještě před pár týdny pracoval jako ochranka v obchodě | Foto Profimedia.cz
Všechno začalo, když jako dítě žil s otcem v Namibii a pročítal si komiksy o známém divokém hrdinovi. Už tehdy se mu jeho život zalíbil. Plán ale uskutečnil až v dospělosti. V pralese si postavil vysoko nad zemí obydlí a doufá, že si ho všimne Hollywood. „V korunách stromů jsem v bezpečí před leopardy a hady,“ vypověděl mladý divoch. Jediné, co ho tíží, je samota. Opice ani krokodýli mu totiž ženu nenahradí.

„Rád bych měl k sobě nějakou Jane, aby mi pomohla trávit čas. Musel by to být ale speciální typ dívky, která by se mnou v džungli vydržela,“ dodal DeWet. Podařilo se mu natočit krátký fi lm, který koluje po internetu. Hollywood se ale za ním zatím do pralesa moc nehrne.

e.44 ( 30. ledna 2012 21:04 )

Nějak to celé skřípe Co že ten člověk skutečně chce? Žít jako Tarzan v souladu s přírodou, nebo se chce stát Hollywoodskou hvězdou? To se vzájemně totiž dost vylučuje

Zobrazit celou diskusi