Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bankéř-sadomasochista zavražděn při sexu: Jeho hlavu vrah uvařil

Německý bankéř Carsten byl během sadomasochistických hrátek brutálně zavražděn. Vrah pak jeho tělo rozčtvrtil
Německý bankéř Carsten byl během sadomasochistických hrátek brutálně zavražděn. Vrah pak jeho tělo rozčtvrtil  (Autor: Polizei)
Autor: ljš - 
26. ledna 2012
10:14

Sadomasochistické hrátky v bytě HIV pozitivního Michaela S. se zvrhly v brutální vraždu renomovaného německého bankéře. Jeho tělo bylo po smrti rozčtvrceno, hlavu vrah dokonce uvařil.

Michael S. se k vraždě Carstena S. policii přiznal, tvrdí však, že k činu došlo nešťastnou náhodou. Podrobnosti však sdělit odmítá. Policistům se zatím podařilo pouze zjistit, že během sexuálních orgií vrah slepil ústa své oběti vteřinovým lepidlem.

Bankéř se s Michaelem, který je HIV pozitivní, setkal na internetu a krátce na to si s ním domluvil tvrdý sex. Než se Carsten vydal na schůzku, vybral ze svého účtu 1000 euro (25 tisíc korun). Peníze se však nikdy nenašly. Policisté zatím netuší, jestli jimi chtěl zaplatit za Michaelovy sexuální služby, nebo mu je jeho vrah ukradl a zabil ho právě pro ně.

Podle vyšetřovatelů Michael vraždu zřejmě opravdu neplánoval. Sadomasochistické hrátky se pravděpodobně příliš zvrhly a skončily bankéřovou smrtí. Michael pak pravděpodobně zpanikařil a rozhodl se proto jeho těla zbavit. Udělal to však zvláště odporným způsobem, mrtvolu rozsekal na části a hlavu dokonce uvařil.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vlaku ( 26. ledna 2012 13:30 )

Počítám, že za chvíli budou od svých koryt utíkat svinským krokem. Poslední leč. Desetina národa si na ně brousí zuby, za ta zvěrstva co zde provozují.

snow29 ( 26. ledna 2012 12:17 )

No jo, Němci .. nejsou normální

mravenec12 ( 26. ledna 2012 11:45 )

Ja bych naopak sikulku povolala do Cech, tady muze tuto metodu aplikovat na nasich SM exekutorech.

Zobrazit celou diskusi