Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vyhráli 1.2 miliardy korun: Koupíme si nový koberec!

Autor: ljš - 
25. ledna 2012
13:25

Většina žen s ní o tom, že kdyby vyhrály v loterii, vtrhnou do obchodů a okamžitě vymění celý svůj šatník, auto i dům. Catherine Bull, která se svým manželem vyhrála v přepočtu 1.2 miliardy korun v jackpotu loterie Euro Miliony, chce ale něco jiného... Nový koberec!

Když se jí novináři po výhře zeptali, jestli vyrazí na nákupy, vyděšeně odpověděla: "Neumím si představit nic horšího. Nikdy jsme nákupy nemilovala a to se určitě nezmění. I potraviny si nechávám z obchodu dovézt, protože nakupování nesnáším. Nemám ani dobrý vkus - většinou nosím leginy nebo džíny. Chci ale nový koberec na podlahu v patře, ten starý je hrozný. Nikoho tam nepouštíme."

Přestože vyhráli obrovské jmění, oba manželé svorně tvrdí, že nemají žádné zvláštní plány a svou práci opustit nechtějí. Jsou prý v takovém šoku, že o výhře ještě ani neřekli svým dvěma synům. "Ten mladší mi vždycky říká, že sázení a loterie jsou jenom vyhazováním peněz. Jsem zvědavá, co bude říkat teď," smála se Catherine.

Pršelo jim štěstí

Los koupil Catherinin manžel Gareth, který pracuje jako stavař. Prý zrovna pršelo, a tak nemohl jít do práce, jinak by do trafiky nešel. Že vyhráli pohádkový jackpot si všiml až druhý den.

Rodina nehodlá kupovat ani nový dům. Žijí v šestipokojovém domě, který Gareth sám postavil a jsou v něm podle svých slov velmi šťastní. "Je to dům našich snů," říkají.

Jedno "neskromné" přání však přece jen mají. Gareth by si přál luxusní lóži na stadionu svého oblíbeného klubu Manchester United. Cathrine mu ho určitě ráda splní.

brnoivo ( 25. ledna 2012 14:09 )

ta je blba

Zobrazit celou diskusi