Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Adept na prezidenta Okamura: To je Monika, gejša z Napajedel!

Autor: sč, map - 
17. ledna 2012
05:42

Kdyby se podnikatel Tomio Okamura (39) stal v přímé volbě prezidentem, mělo by zřejmě Česko velmi půvabnou první dámu. Studentka Vysoké školy ekonomické v Praze Monika Talašová (20) z Napajedel musela Okamuru, který prý je při seznamování s dívkami nesmělý, sbalit sama. Podobně jako jeho exmanželka, která chodila stále na stejný film do tokijského kina, kde on nabíral popcorn.

„Oslovila jsem ho já. Zajímaly mě jeho názory, proto jsem mu poslala e-mail. Pak jsme si asi dva měsíce psali,“ svěřila se Blesku Monika. Okamura nedávno přiznal: „Jsem trochu stydlivý typ. Oslovit dívku je pro mě dost těžké, přestože normálně jsem schopný mluvit na veřejnosti bez problémů.“

Po dvouměsíčním psaní s Monikou však už neváhal. „Připadala mi zajímavá, hezká, milá a hlavně chytrá, tak jsem ji pozval na večeři. Oba jsme ze setkání měli dobrý pocit, líbila se mi, tak ty schůzky pokračovaly a jsme spolu již půl roku,“ poznamenal Okamura, který svou láskou k moravské krásce kráčí ve šlépějích svého otce. Ten si před 45 lety vzal dívku z Bystřice pod Hostýnem.

Dvojice si zřejmě rozumí i pokud jde o Okamurův obor – cestování. Monika už poznala téměř celý svět díky tatínkovi, který býval lodním lékařem. Na svém facebookovém profilu tak má z posledních dvou let fotky z exotických dovolených na Mauriciu, na Jamajce či v Thajsku. S Okamurou se ale do světa teprve chystá.

„Na společné cestování moc času nemáme, hodně jí zabírá škola. Studuje totiž hned dvě fakulty najednou – mezinárodních vztahů a finance a účetnictví. Chystáme se ale vyjet v únoru,“ prozradil podnikatel. Ten by chtěl svoji novou přítelkyni uchránit před publicitou. Když přijede na Moravu, ani nespí u její rodiny, ale platí si hotel. A kdy plánuje přivést si Moniku do svého luxusního sídla, které má vyprojektované v Praze-Břevnově? „To je předčasné, dům se ještě nezačal ani stavět,“ namítá. V každém případě už před časem Okamura prozradil, jak si ho Monika může udržet. Musí mu zcela nejaponsky odporovat. „Když mě žena přesvědčuje o svém názoru, tak to je pro mě vrcholně sexy představení! Já jí to odkývám a ještě jí dám pusu a pohladím ji,“ svěřil se Okamura.

 

Kdo je gejša

Slovo "gejša" pochází ze slova "gej" (umění) a "sha" (přítomnost, bytí, společnost). Encyklopedie se shodují, že jde o krásnou a inteligentní ženu, jejímž hlavním posláním je bavit muže, a to tancem, zpěvem, či jiným uměním. Gejši se už od malička učily hrát na tradiční strunný nástroj šamisen či připravovat čaj. Jsou typickým symbolem Japonska a západní svět je neprávem považuje za prostitutky.

 

kacota ( 19. ledna 2012 01:55 )

Aby si mňa dobehla, tak by si potrebovala sedem životov, Miruš

kacota ( 19. ledna 2012 01:49 )

No tak to by som na tom musela byť ozaj zle, keby ma internetové drísty trápili

mirunkas ( 18. ledna 2012 20:53 )

Proč Tě tolik pobuřuje,že dělám překladatelku?Měla jsi se víc učit a možná bys taky něco dokázala,Nanynko.

marmat ( 18. ledna 2012 20:00 )

Pana OKAMURU nominoval BLESK do ankety proti panu FIŠEROVI a věděl moc dobře jak a kdo a s čím se do diskuze NAMOTÁ... Ale že se semelou zaručeně Židi, Japonci,do toho Romové, Slováci, Morávaci co maj zálusk na prachy pražáků-NO TO UŽ NENÍ JENOM NORMÁLNÍ GULÁŠ , ALE MAXI BLAF z nádražní hospody.

kukuku ( 18. ledna 2012 19:26 )

No dyť sem Ti to psal, že když dojíš, tak s tou bryndzou něco dělat musíš. Ale takovýma diskusema se netrap .

Zobrazit celou diskusi