Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bývalý šéf strážníků Kotrouš zůstává ve vazbě

Šéf městské policie Vladimír Kotrouš zůstává
Šéf městské policie Vladimír Kotrouš zůstává  (Autor: Foto archiv Nedělního Blesku)
Autor: ČTK, jad - 
22. prosince 2011
09:02

Mohl by ovlivňovat svědky nebo mařit vyšetřování. Přesně to jsou důvody, kvůli kterým bývalý ředitel pražské městské policie Vladimír Kotrouš, podezřelý z korupce, zůstává dál ve vazbě. Soud zamítl jeho žádost o propuštění.

Detektivové zadrželi Kotrouše 25. listopadu ve služebním voze nedaleko Jižní spojky. Tehdy ještě šéf strážníků měl u sebe úplatek několik set tisíc korun. Obvinění se týká přidělení několikamilionové zakázky pro městskou policii. Podle televize Prima případ souvisí s fi rmou Jíša autoservis, která se stará o služební automobily městské policie. Kriminalisté prověřují Kotroušovo jednání i v jiných zakázkách.

francjosef ( 22. prosince 2011 17:58 )

Nechal bych tam toho zmetka nastálo.On to asi potřeboval,plat měl pěkný.Toto dělají všichni,kteří jsou u moci-parchanti

e.44 ( 22. prosince 2011 15:19 )

Naprostý souhlas s tím, že všechny rudý měli pověsit. Minimálně všechny činný ve vyšší politice. O tom, jak funguje alkoholik bohužel vím víc, než by mi bylo milo. Proto mi v Havlově chování neunikly věci, pro neškolené oko nepostřehnutelné. To, že byl alkoholik mi nikdo nevymluví. Stejně jako to, že to hrál na obě strany. Nebejt toho, že byl s komunisty domluvenej, neměli by šanci se tu tak do dneška roztahovat a pod převlíknutejma kabátama škodit a rozkrádat naši zem.

e.44 ( 22. prosince 2011 13:05 )

Ale hodí. A dá se říct, žes to napsal ještě dost ohleduplně. Nesmí se totiž zapomínat, že za všema jeho levárnama stála jeho neléčená a nezvladatelná závislost na alkoholu. Jen se to nehodí současným mocipánům, co potřebujou lidem nacpat před oči nějakou ikonu, aby přez ní nebylo vidět, co se tu děje.

drazor ( 22. prosince 2011 11:22 )

Asi jsem trouba ale nějak u tvého příspěvku nevidím jméno,nebo spojitost s Kotroušem??

cid2000 ( 22. prosince 2011 09:43 )

To co se tady děje poslední dny je jako únor 1948 !!!Totální propaganda.Jsou stopnuty věškerá diskuzní fóra aby někdo nenapsal něco jiného než se čeká.Spousty příspěvků je smazáno a zablokováno.Je to jak za komoušů oslava kultu Stalina,Gottwalda nebo Brežněva.Proč si češi pořád sami sobě lžou a zkreslujou věci a dělají si to růžovější více než je?Tuto propagandu a mašinérii platí bakalovci a podobní miliardáři dřívějšího komoušského majetku, kterým nyní patří tv stanice a tisk s rádiama.Proč neudělat důstojný pietní rozloučení na úrovni,ale bez tohoto humbuku kolem.Je to velká společenská show pro herce a politiky!Vždyť Havel říkal , že nebude stejný jako mocní komouši.Nebude ukazovat okázalost a výtvařet osobnost kultu.Teď není vhodná doba psát něco jiného než se očekává přesně jak v roce 1948.Ale proč si zase něco nalhávat, když to tak úplně není pravda.Všichni vědí jak se chovala rodina pana Havla za protektorátu a proč jim Beneš zabral majetek a proč jej hned po revoluci pan H.dostal hned spět za divných okolností atd.To samé jeho chráněnkyně Chadimová a její mega podvod.To samé jeho souputníci z vězení polityčtí vězni, kteří veřejně tvrdí, že měl VIP protekční postavení ve vězení a jinde proti ostatním.Měl úplně jiný režim.Podporován měsíční apanáží ze západních ambasád,které se utrtily za super mejdany atd.Proto ani neodešl.proč taky.Měl se velice dobře tady.Stb si k němu nic tvrdého nedovolila!!!Omezovala ho,ale toď vše.Dělal si z nich srandu.Jednu dobu podle svědku utratil vše za alkohol co dostával z ambasád na boj proti komunismu.Po roce 1989 se stratila komplet jeho složka Stb....proč asi?jako, když neexistoval nikdy!Podle některý politických vězńů částečně spolupracoval s Stb.Další věc je jeho snaha zrušit dekrety Beneše a humanitární bombardování Jugoslávie, která nám jako jediná chtěla poskytnout pomoc v roce 1938!!!Samozřejmě, že odvedl kus i dobré práce po roce 1989 pro naší zem,ale taky udělal věci,které nejsou dobré....to se dnes ,ale nehodí asi

Zobrazit celou diskusi