Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nalezená mrtvola patří Vytopilovi, milenka Pavla je nevinná!

Autor: jos - 
25. listopadu 2011
14:07

Pro ty, co ho skutečně milovali, zhasla poslední naděje. Jihomoravská policie na páteční tiskovce potvrdila, že skutečně našla mrtvolu místostarosty Aleše Vytopila. Z vraždy byl obviněn Filip O. (37) a jeho šestačtyřicetiletá exmanželka! Naopak Vytopilova milenka Pavla A. je podle policie zcela nevinná!

"Aleš Vytopil byl zavražděn. V této souvislosti byly zadrženy dvě osoby. Muž (37 let) a žena, které je 46 let," oznámil jihomoravský policista Tomáš Kužel. Bylo jim sděleno obvinění z vraždy a krajská státní zástupkyně podala žádost o uvalení vazby.

Jedním ze zadržených je Filipa O., toho zadrželi na Třebíčsku, ženu zadrželi v Brně. Jsou to bývalí manželé, kteří se rozvedli, ale stále spolu udržovali blízký vztah.

Tělo bylo poškozeno a zakopáno v zemi

Vytopilovo tělo bylo zakopáno v zemi. Podle policie bylo poškozené, vyšetřovatelé však detaily neuvedly. Až podle testů odebraných vzorků DNA bylo definitivně prokázáno, že patří skutečně zmizelému brněnskému místostarostovi.

Jeho vražda nesouvisí s politikou. S případem nesouvisí ani milenka Pavla, se kterou Vytopil žil před svým zmizením. Naopak Pavla svého milence Vytopila zřejmě seznámila s Filipem O.

Ten ho pak pravděpodobně ve spolupráci se svou exmanželkou zabil. Podle policistů šlo o vztahovou záležitost. "Chtěl se stát čtvrtým vrcholem trojúhelníku," uvedl na tiskovce jeden z policistů.

Smrt kvůli byznysu

Vytopil žil s Pavlou v Hrotovicích u Třebíče. Zde chtěli rozjet podnikání a otevřít si bar. Jeho původním majitelem je právě Filip O., který vlastní ještě další podnik. Oba jsou v tuto chvíli mimo provoz.

O tom, zda bude na oba zadržené uvalena vazba, rozhodne soud na návrh státního zástupce ještě během pátku.

senzibilkaa ( 25. listopadu 2011 18:04 )

jandulad tohle? http://voyo.nova.cz/multimedia/druha-sance-3-dil-radka.html možná tam skočí v odkazu mezera

12356 ( 25. listopadu 2011 17:23 )

annahradeck, nevim jestli jsi to psala na mne, ale co je spatneho na prislovi; Kdo s cim zachazi, tim take schazi... a u tohoto pana se to ukazalo jako pravdive prislovi. bohuzel. 

annahradecek ( 25. listopadu 2011 17:18 )

sprostý může být každý kdo je v rozporu s dobrými mravy a nemusí používat hrubá slova, protože napřéklad v úřadech to nejde,,, ale skrytou formou ano. Někdy si takovou"sprostost" pamatujete do smrti.

12356 ( 25. listopadu 2011 17:11 )

 No ted jsem se vratila na diskuzi a zjistila jsem, ze byl smazan i muj prispevek, ktery absolutne nebyl vulgarni. Redakce Blesku bezte si vylizat hlavu Jelikoz byl kratky a pamatuji si co jsem napsala, tak to sem pisu znovu. S cim kdo zachazi, s tim taky schazi....

12356 ( 25. listopadu 2011 17:09 )

ale fuj tomiku007  

Zobrazit celou diskusi