Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásnou Susannu (†23) zavraždil reportér, pak o případu informoval

Reportér Radia Zwickau Patrick R. (27) byl usvědčen z brutální vraždy a znásilnění Susanny P. (†23). Její tělo pak spálil
Reportér Radia Zwickau Patrick R. (27) byl usvědčen z brutální vraždy a znásilnění Susanny P. (†23). Její tělo pak spálil  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, ljš - 
25. října 2011
11:31

Když mladá terapeutka Susann P. (†23) na cestě z diskotéky odmítla sex na jednu noc s reportérem rádia Patrickem R. (27), netušila, že si právě podepsala rozsudek smrti. Muž ji znásilnil, uškrtil a pak její mrtvolu spálil. Po vraždě se pak na svém činu ještě snažil vydělat. Rádio, pro které pracoval, bylo totiž vždy během vyšetřování o krok před policií.

V lese Lauenhainu v německém Sasku, byla v polovině února nalezena ohořelá mrtvola mladé ženy s červenými vlasy, piercingem a tetováním. Vyšetřovatelé zkoumali místo činu a vzápětí dorazili i novináři. Mezi nimi i rozhlasový reportér Patrick R. Dělal rozhovory, fotil místo činu a jeho stanice byla vždy o krok napřed před policií. Brzy se ukázalo proč. Byl to právě on, kdo třiadvacetiletou ženu znásilnil, zabil a po té zapálil. K činu se po zatčení přiznal.

Reportér Rádia Zwickau jel 12. února kolem čtvrté hodiny ranní z diskotéky. Cestou potkal Susann P., která šla sama domů. Zeptal se jí, jestli by s ním nechtěla strávit noc. "S tebou určitě ne," odmítla rezolutně, čímž si podepsala rozsudek smrti.

Patrick se proměnil v sexuálního maniaka, dívku nejprve znásilnil a potom uškrtil. Pak její tělo odtáhl do auta a odjel s ní domů. "Položil jsem ji na svou postel a zabalil ji do prostěradla," řekl ve své výpovědi. Pak ji odvezl do lesa, kde ji zapálil.

Po činu se vydal do bytu své oběti, kde hledal cennosti. Snažil se, aby si policie myslela, že se jednalo o loupežnou vraždu. Nepočítal ale s tím, že vzorky jeho DNA už jsou v policejním počítači v souvislosti s nedávným případem žhářství. Stejné stopy pak byly nalezeny na ohořelém těle oběti, což reportéra usvědčilo.

pepazdp ( 25. října 2011 22:32 )

Prd obtažený oči. Ksicht má jak stará bába po flámu. Hlavně kolem rtů a vůbec, ta divná tvář

e.44 ( 25. října 2011 22:08 )

Klídek, já psala, že vypadá jak kdyby jí táhlo na čtyřicet a za tím si stojím. To jsem psala hned na začátku. A ta moje poslední věta nebyla o počtech, ač ty sis jí "přepočítala", ale když to napíšu po lopatě, tak je to tak, že vedle mojí sedmadvacetiletý dcery, z který vyzařuje zdravé přirozené mládí a tudíž vypadá tak na dvacet, by ta "krasavice" vypadala o dvacet let starší, než ona. A ještě by mě taky zajímalo, proč to ty slípky takhle nechutně přeháněj s make-upem, když z nich dělá starý strašidla.

mercedes73 ( 25. října 2011 17:57 )

Ok věc názoru.S tím věkem máte pravdu vypadá starší ale mě se líbí.Byla zajímavá

e.44 ( 25. října 2011 17:52 )

Hezká? prosím tě, kolik bys jí hádala, kdyby tam nenapsali věk? Já bych taky řekla, že jí táhne nejmíň na čtyřicet. Ztrhaný rysy a šílenej make-up, dost divná prezentace krásy. To moje švagrová vypadá ve čtyřiceti svěžeji, přirozeněji a mladší. Lidi jí hádaj o 10 míň a make-up vůbec nepoužívá. A postavit se vedle týhle "krásky", tak chlapy budou koukat po ní a ne po týhle ...no raděj nic. A vedle mojí sedmadvacetiletý dcery by tahle "krasavice" vypadala o 20 let starší, než moje dcera.

mercedes73 ( 25. října 2011 17:27 )

 To si děláte srandu ne?Ta holka je moc hezká.Chtěla bych vidět Vás vy kritiku.

Zobrazit celou diskusi