Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Stavební kontrola u Oulického: Kmotr relaxuje v Thajsku

Autor: Ondřej Čermák - 
18. ledna 2011
10:25

Na bránu sídla Patrika Oulického postaveného načerno v Chráněné krajinné oblasti České středohoří v pondělí zaklepala kontrola ze stavebního úřadu. Právě od této instituce hrozí kmotrovi z ODS až milionová pokuta. Oulický si ale s kontrolou starosti nedělá. Úředníka si totiž vzal na paškál jeho právník. Oulický si prý užívá v Thajsku.

Zastřešená příjezdová cesta, bazén a mohutné opěrné zdi. To jsou černé stavby, které nejvíce zajímají Stavební úřad v Trmicích. Pokud Oulickému prokáže jejich takzvané užívání, může mu udělit pokutu až milion korun. „Kontrola má za cíl zjistit aktuální stav a podobu nezkolaudovaných staveb,“ vysvětloval šéf trmického stavebního úřadu Martin Sommer.

Podle výsledku pak úřad buď zahájí, nebo nezahájí správní řízení o pokutě za nedovolené užívání staveb. Podle Sommera by mělo být rozhodnuto nejdéle začátkem příštího týdne. Vlivný podnikatel, kterého před několika dny označil ministr dopravy Vít Bárta za kmotra, jenž ovládá severočeské manažery Ředitelství silnic a dálnic, si z úředníků a pokut vrásky ale nedělá. Podle lidí z jeho okolí momentálně pobývá ve svém oblíbeném Thajsku, zatímco doma za něj nepříjemnosti vyřizuje jeho právník.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

solemija ( 18. ledna 2011 16:12 )

Zlikvidovat celý stavební úřad, který se na to celou dobu díval a nic nedělal. Výsměch celé společnosti, jaká pokuta????????????????? Černé stavby se musí zrušit- úplná likvidace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kde jsou zákony a pro koho? Obyčejný smrtelník musí vše zbourat, tahání po soudech, pokuty. Pracháč, ten se na povolení vyse--rejška a nic se mu nestane, dodatečně bude mít vše schválené!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úsměv pro stavebníky!!!!!!!

gogo ( 18. ledna 2011 14:58 )

když ví, stejně jako my všichni, že Oulickému nebude zkřiven ani vlásek na hlavě. Stejně jako všem ostatním lumpům, darebákům a zlodějům v této zemi. Myslím tím samozřejmě velké lumpy a velké zloděje....

akrapaz ( 18. ledna 2011 14:16 )

Něco takovýho je možný jedině v tom českém Bordelistánu

petr11 ( 18. ledna 2011 13:21 )

..ten to má tak na háku, jako každý, kdo si nahrabal, že p. Klausi

anelam ( 18. ledna 2011 12:09 )

i tak se dá

Zobrazit celou diskusi