Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ztracená Slovenka hledala přes seznamku muže!

Zuzana Farkasová odešla z domu již ve čtvrtek. Od té doby po ní pátrá policie.
 (Autor: anc)
Autor: Čas.sk, jaj, koj - 
28. prosince 2010
11:56

Zuzana Farkasová (56) zmizela před pěti dny. Pekla vánoční cukroví, zazvonil jí telefon a někam "si odskočila". Rodina jí od té doby neviděla. Dle slov její matky v poslední době přes seznamku hledala nového muže, protože se cítila osamělá. Rodina je přesvědčená, že její poslední telefonát souvisí právě se seznamkou.

Podnikatelka Farkasová náhle opustila domov den před Štědrým dnem. "Když odcházela byla velice rozrušená a spěchala. Myslím, že jí někdo klidně mohl volat z toho klubu," řekla její matka Ester Szabo (79). Farkasová navštěvovala totiž takzvaný klub osamělých neboli seznamku.

V poslední době neměla Zuzana jednoduchý život. Před dvěma lety se po 30 letech rozvedla se svým manželem a politikem Pálem Farkasem (57). Od té doby se stále soudí. "Stále nemají dořešené rozdělení majetku, nedohodli se," potvrdil syn Pavol (32).

Manžel ji chtěl mít stále doma

Život s Farkasem byl údajně velice složitý. Byl to dominantní člověk a svou manželku držel zkrátka. "Byl na Zuzku velice přísný, moc jí toho nedovoloval. Chtěl, aby byla stále doma a ani nepracovala," vypověděla přítelkyně Farkasové Ildiko (54).

To, že byl otec přísný, potvrdil i syn. Samotný Farkas se k věci nechtěl příliš vyjadřovat: "Nechci mluvit o dominanci v našem vztahu, to teď věci nepomůže. Prožili jsme nejsmutnější Vánoce, já udělám vše pro to, aby se má exmanželka našla," řekl Pál.

divenka ( 28. prosince 2010 19:41 )

pro osmaělé tak trochu BDSM? Že by jako dostala povel a uposlechla a je teď v držení nějakého sex fantasty, co si myslí, jak skvělou má otrokyni? Takových případů je také celkem dost. Celá stylizace toho článku tomu napovídá.... jen si nejsem jistá, kde je tím ůpánem" co ji ovládá... může to býtjakákoliv nová známost, může to být i žena a může to být i exmanžel.

krab ( 28. prosince 2010 19:27 )

mám stejný názor

sabartnok ( 28. prosince 2010 19:22 )

tak to je absolutní bombaaaaaa... moc hezké a výstižné...

mujboze ( 28. prosince 2010 17:55 )

koho vlasně babka hledala? ...milence? ...muže? ...chklapa? ...lásku? ...jedno z toho? ...vše v jednom? ...podle nadpisu a textu jen ad1) a ad 2)

franta15 ( 28. prosince 2010 17:37 )

Paní Zuzana je moc pěkná ženská. A je vidět, že Blesk má s tímto případem ze Slovenska problémy. Nic neví a neinformuje nás dobře. Co se stalo s autem, měla sebou mobil a kde je, má ho policie, ví se komu z něho volala a posílala sms-ky a o čem? Jestli měla mobil u sebe, její operátor musí vědět, kdy byl mobil vypnutý a kde se v tu dobu nacházel. Jestli měla internet tak policie snad umí získat s kým komunikovala a o čem. Jak je to s alibim manžela, pokud se opravdu ztratila, tak prvním podezřelým je býv. manžel, se kterým se nemohli domluvit na rozdělení majetku. Jestli nebyl doma mohl jí volat i on s nějakou dobrou nabídkou, atd. Po zkušenostech s hledáním naší Aničky se naše policie "hodně vyzná" a mohla by té slovenské poradit. Dospělá žena by se měla najít snáz než malá holčička. Příp. milenec p. Zuzany asi nebude pedofil a ani ona, podle toho jak vypadá by se neměla ze sexu úplně zbláznit. Je to něco hodně vážného, chlapi jsou hrozní, synové se asi mají čeho obávat...

Zobrazit celou diskusi