Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Česká modelka: Nabízela sex pro celou Evropu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Lukáš Pfauser, jos - 
21. prosince 2010
08:44

Případ ohromných rozměrů, ve kterém se z českých modelek stávaly prostitutky, jde k soudu! Brněnský státní zástupce dokončil žalobu na Irenu Chlebovitsovou (37). Tato majitelka modelingové agentury podle něj údajně organizovala se zahraničními komplici rozsáhlou luxusní prostituci po celé Evropě. Za obchod s ženami jí hrozí trest i ve Francii.

Ze žaloby vyplývá, že podnikání použila jako zástěrku pro dobře fungující obchod s drahými prostitutkami.

Podle informací Blesku Irena Chlebovitsová (37) jako někdejší modelka sesbírala za svou kariéru četné kontakty, přes ně se pak dostala přímo k zákazníkům, kteří chtěli společnost a sex. Ve své agentuře dala údajně dohromady síť čítající 137 žen z Česka a tři Litevky. Vedle příležitosti předvádět šaty na molu jim nabízela možnost »přivýdělku«.

Movití zákazníci ze zahraničí prý za jednu noc s »modelkou« platili v přepočtu až 25 000 korun. Chlebovitsová si podle obžaloby z těchto peněz brala provizi 20 procent. Závěry policejního vyšetřování hovoří navíc o mezinárodním rozměru případu.

Mezinárodní kšeft

Hlavní organizátorkou totiž byla Rakušanka Cornelia Süss. Brněnský státní zástupce Jakub Jirušek, který má případ na starosti, soudí, že si vybrané krásné dívky dobrovolně a za peníze »užívaly« třeba i na luxusních jachtách ve Středozemním moři.

„S takto rozsáhlým případem jsem se za svou kariéru žalobce ještě nesetkal, devět tisíc stránek spisu jsem studoval půl roku. Teď byla podána žaloba pro trestné činy zločinného spolčení a kuplířství,“ řekl Jirušek.

Chlebovitsová prý policii vypověděla, že dívky prodávala pouze jako společnice na večírky a hostesky. Sex byl prý čistě jejich soukromou záležitostí. „Já o žalobě nevím, od právníka jsem nedostala žádnou zprávu. Víc vám k tomu neřeknu,“ sdělila Blesku Chlebovitsová, jež je vyšetřována na svobodě. Hrozí jí až deset let vězení.

jtabp ( 14. srpna 2011 20:11 )

Víš prd jak začínaly..

smeagol ( 23. prosince 2010 21:24 )

jsou snad dospele a do podobnych kseftu jdou dobrovolne. Tohle stejne zadne "skutecne" modelky nejsou. Neumim si predstavit, ze by si to nekdo dovolil na treba takovou Lindu Evangelistu, Cindy Crawford atd.

papozi ( 21. prosince 2010 18:03 )

každá modelka má svůj mozek teda aspoň doufám .Buď řekla jo nebo ne hotovo! CHLEBOVISTOVÁ byla jen zprostředkovatel práce podnikavosti se meze nekladou

husqarnowicz ( 21. prosince 2010 15:22 )

Tyhle prostitutky mi jsou celkem ukradené, rozhodně jsou však milejší než prostituti v politice,co prošli několika politickými stranami a nelze se jich nijak zbavit.

zemanka ( 21. prosince 2010 12:07 )

z čisté lásky ... k penězům

Zobrazit celou diskusi