Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Líbánkového vraha usvědčily kamery, ale byl propuštěn na kauci!

Proč nechal Shrien Dewani zabít vlastní ženu?
Proč nechal Shrien Dewani zabít vlastní ženu?  (Autor: facebook)
Autor: mivr - 
11. prosince 2010
13:48

Z vraždy manželky už se jen tak nevyvlékne, usvědčily ho kamery. Shrien Dewani (30) aneb médii přezdívaný líbánkový vrah byl ale v pátek propuštěn na kauci a je stíhán na svobodě. Taxikář, který je do případu zapleten, byl odsouzen na osmnáct let vězení. Další dva muže, kteří se na vraždě Anni (†28) také podíleli, čeká soud příští měsíc.

Shrien Dewani si chladnokrevně objednal vraždu vlastní ženy, osmadvacetileté Anni, a to dokonce přímo na svatební cestě! Domluvil se s taxikářem Zolou Tongem (31), který sehnal na pomoc k hrůznému činu další dva muže, a po cestě do Kapského města ji nechal zabít. Kamerový systém pětihvězdičkového hotelu, ve kterém byl i s manželkou ubytován, ale zachytil jeho jednání s Tongou, což ho usvědčilo z naplánovaného mordu.

Naplánování do detailu

Dewani předal Tongovi tisíc liber jen pár hodin před naplánovanou vraždou krásné Anni. Den po vraždě si vyměnil patnáct set dolarů za jihoafrické randy na černém trhu.Tři dny po zločinu se muži sešli znovu a došlo k předání zbytku peněz. Dokazuje to nejen kamerový systém, ale i svědek. Ten tvrdí, že Dewanimu někdo zavolal, načež si odběhl. Poté došlo k transakci.

Dewani byl po pátečním soudním přelíčení propuštěn v půl šesté odpoledne na kauci 250 000 liber (přes sedm a půl milionu korun). Další soud se bude konat zhruba za měsíc. Tentokrát budou vyslýcháni dva muži, které sehnal Tongo a kteří se na vraždě mladé ženy také podíleli.

letajici_svec2 ( 27. prosince 2010 14:03 )

co tak uvest nejaky motiv, jinak se mi to zda jako snuzka blbosti

franta43 ( 11. prosince 2010 23:51 )

jestli neuteče tak je hlupák a jestli uteče tak je soudce hlupák

akia ( 11. prosince 2010 22:07 )

dělají divy.

Zobrazit celou diskusi