Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poslední záběry Nikolky (†20): Kamera ji zachytila cestou domů

Autor: Čas.sk, rvs - 
24. listopadu 2010
19:41

Smrt Nikolky Beblavé ze Slovenska se ještě stále nepodařilo vyřešit. Soukromým detektivům z Česka, kteří přijeli na Slovensko pátrat, se podařilo objevit záběry z průmyslové kamery, které zachycují Nikolku, jak brzy ráno odchází směrem domů. Na záběrech je vidět, jak jde kus za ní rychlým krokem zahalený muž!

Dvacetiletá Nikola zmizela 25. září ráno. V noci byla nejdříve s přítelem Ferdinandem na diskotéce v Senici, nad ránem šli ještě do nonstop herny, kde se pohádali. Důvodem hádky byla podle všeho žárlivá scéna kvůli její asi desetiminutovému rozhovoru s bývalým přítelem Davidem. Ten v současnosti slouží ve Francouzské cizinecké legii.

Bývalý přítel Nikoly David je nyní členem francouzské cizinecké legie. Bývalý přítel Nikoly David je nyní členem francouzské cizinecké legie. | Čas.sk

Otec Nikolky podezřívá expřítele

Právě na Davida padlo podezření, že by mohl mít se zmizením Nikolky něco společného. Podezřívá ho i Nikolčin otec Jozef Beblavý, který přísahal, že svou zavražděnou dceru pomstí. "Přiveďte mi ho sem a já mu ukážu," prohlašuje na Davidovu adresu nešťastný otec. Davida už nechal i prověřit soukromými detektivy. "Divili byste se, jaký profil na něj udělali. Bral steroidy a vyvolával zbytečné konflikty, jen aby na sebe upozornil," říká Beblavý.

David však jakoukoliv vinu rezolutně odmítá. Tvrdí, že měl Nikolku rád jako sestru a nikdy v životě by jí neublížil. "Byli jsme opilí, povídali jsme si a smáli jsme se. Pamatuji si, že mi říkala, že má přítele, se kterým už za chvíli půjde domů," popisuje David osudnou noc. O předchozím vztahu s Nikolou tvrdí, že byl spíše platonický a dali si spolu tak akorát pusu. "Nebylo to žádné chození, bylo to takové dětské a nevinné," říká.

Nikola Beblavá (20) s přítelem Ferdinandem. Nikola Beblavá (20) s přítelem Ferdinandem. | šiš, Nový Čas

Přítel Nikolky: Lituji, že jsem ji nechal jít samotnou

Nikola osudného rána skutečně z diskotéky s přítelem odešla. Místo domů ale odešli do nedaleké herny, kde se pohádali. Ferdinand, který s Nikolou chodil tři roky, nyní trpce lituje, že ji nechal z herny odejít samotnou. "Je mi to všechno neuvěřitelně líto. Kdybych mohl, vrátím tu chvíli zpět," říká.

Tělo Nikolky našli  po marném, skoro dvouměsíčním policejním pátrání v lese dělníci. Leželo nedaleko místa, kde byla dívka viděna naposledy. Matka ji nejdříve identifikovala  podle šperků, nyní policisté potvrdili Nikolčinu totožnost i podle testů DNA.

derek ( 25. listopadu 2010 15:52 )

jasnej bud legionař nebo její přítel uplně náhodný vrah není moc pravděpodobný.

beruna ( 24. listopadu 2010 22:46 )

České deníky Blesk a Aha a slovenský deník Nový čas mají stejného vydavatele, proto si redakce vzájemně půjčují články. Stačí si to občas porovnat.

kacota ( 24. listopadu 2010 22:27 )

to to je čo píšem radovi v našom čas.sk to píšu tiež a myslia si že sme už úplne blbí... http://krimi.cas.sk/clanok/185688/legionar-poprel-sex-s-nikolou-20-naposledy-sme-boli-op iti.html

ivan654 ( 24. listopadu 2010 21:42 )

asi tak, staré od zmizenia, len niekto z českých detektívov si chcel prihriať polievočku a ukázať sa že je cool , trápne

sarka.q ( 24. listopadu 2010 21:34 )

Ano též to vím jako starou informaci a potvrzuji že člověk šel až po nějaké době, ne za ní. Snad dokonce se sám přihlásil na policii? Blesk to dělá často, vytáhne starý článek a dělá senzaci, někdy dokonce změní jména, ale nechá text, takže pozorný čtenář to objeví.

Zobrazit celou diskusi