Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (27) kojí štěně: Je to moje miminko!

Jihoafričanka kojí své měsíční štěně
Jihoafričanka kojí své měsíční štěně  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, šim - 
19. října 2010
08:25

Je tomu jen pár týdnů, co se na Blesk.cz rozpoutala vášnivá diskuze čtenářů na téma kojení na veřejnosti – ano, či ne. Takové dilema v Jihoafrické republice rozhodně neřeší. A jdou ještě dál. Takto hledáček foťáku zachytil ženu, která ze svého prsu krmila psa!

Sedmiletá Nthabiseng a čtyřletý Tshepo nejsou jediní, kdo po narození pili mléko z prsů jejich matky, sedmadvacetileté Jihoafričany Ntswaki Nkabinde. Teď se k nim přidal ještě měsíční Teddy. Jen s jedním rozdílem. Teddy je totiž štěně! Žena se nechala slyšet, že Teddy je jejím nejnovějším novorozeňátkem, a proto se o něho stará s ohromnou mateřskou láskou. Informoval o tom jihoafrický server City Press.

„Byla jsem zrovna na návštěvě u sousedů. Jejich fena Bobby jen pár dnů před tím porodila šest štěňat. V tom mého syna napadlo dát mi jedno na klín. Řekl mi, že ho mám nakrmit. No a já jsem to skutečně udělala a nyní Teddyho mám skoro za vlastního,“ vysvětlila své počínání Nkabinde.

Ne ode všech se však ženě dostalo pochopení. „Mysleli jsme, že si dělá legraci. Ale ona to vážně udělala,“ kroutí hlavou soused, který si raději přál zůstat v anonymitě. Teddy roste jako z vody. Od té doby, co mu však začaly růst zuby, ho jeho náhradní matka krmí mlékem z krabice.

„Někteří lidi mě nazývají psí ženou a tvrdí, že z toho můžu onemocnět či dokonce zemřít. Jiní dokonce tvrdí, že mě hledá policie a že budu zatčena za týrání zvířete,“ směje se nezaměstnaná Afričanka.

Horší je to prý s její rodinou. „Jsou na mě naštvaní. Ptají se mě, jestli jsem ne nezbláznila. Dokonce mi někteří příbuzní už přestali i volat. Já to ale neřeším,ů uzavřela psí máma.

animka ( 22. března 2014 22:23 )

animka ( 22. března 2014 22:23 )

dylino.

animka ( 22. března 2014 22:22 )

animka ( 22. března 2014 22:21 )

animka ( 22. března 2014 22:18 )

Když děti jsou krmeny kravským mlékem, proč ne štěně lidským?? Nevidím na tom nic šíleného.

Zobrazit celou diskusi