Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejvíc sexy budete v bílé a zlaté

Autor: red - 
4. července 2008
10:02

Letošní přeplněná koupaliště a pláže se opět hemží krásnými dívkami v bikinách. To je panečku podívaná! Blesk proto vyrazil zjistit, které plavky jsou hitem letošního léta a jak dívkám sluší. A výsledek?

Zaručeně sexy budete v bílé, zlaté, ale třeba i v tygří. Ostatně posuďte sami, tady je malá prázdninová ochutnávka.

Tereza Urbanová (17), Zlín

"Plavky mám nové. Frčí zlatá a barvy kovů vůbec, tak jsem neváhala. Pořídila jsem si je v New Yorku. Stály okolo 800 korun. Vydělala jsem si na ně na brigádě. Pomáhám za výčepem v restauraci."

Nikola Budilová (15), Praha

"Bílé bikinky s háčkováním jsem dostala nedávno od své maminky. Moc se mi líbí a nosím je ráda. Stály prý kolem dvanácti stovek," řekla Blesku Nikola.

Anna Mejtská (18), Praha

"Tyto zlaté plavečky jsem si před čtvrt rokem přivezla z Německa. Byly dost laciné, vyšly v přepočtu na pouhých pět stovek. A proč jsem si je vybrala? Jsou jednoduše sexy," směje se sympatická blondýnka.

Patricie Ondrášová (15), Zlín

"Miluji zvířecí motivy, a proto jsem v Brně neodolala těmto 'tygrům'. Koupila mi je mamka. Přišly asi tak na necelou tisícovku. Mají super střih a cítím se v nich moc fajn," pochvalovala si studentka.

Sandra (19) a Monika (18), Staré Splavy

Tyhle kočky byly u Máchova jezera dost obletované! Určitě tomu pomohl výběr nových plavek. Zlatá v metalové úpravě a bílá - to jsou hity léta. "Do těhle plavek to chce být ale opálená," shodly se obě.